Nu pot dormi noptea, decât 4 ore.
Acum 2 ani și 11 luni, ma-m trezit într-o dimineață cu un atac vascular cerebral eschemic, partea stângă a corpului, după 4 zile de tratament la Neurologie, am făcut un infarct, cauza fiind colesterolul mărit din cauza stresului, după 9 zile am fost externat, după 3 zile am simțit o gheară în piept, și simțeam că nu pot să respir, am fost luat de urgență la spital cu cod roșu, la un control amănunțit de un Doctor Cardiolog, am fost găsit cu 2 artere înfundate, am fost trimis în urgență la spitalul universitar din București unde am fost operat și puse 2 stenturi, după acest obstacol trecut cu bine, am revenit acasă, am făcut o depresie și atac de panică, am trecut cu bine de atacul de panică după 2 luni, dar nu mai puteam să dorm, am fost la un Doctor Psihiatru care mea recomandat pastile de somn pe care le iau și acum după 2 ani de zile, am devenit dependent de ele, și se cheamă Rivotril, sincer nu pot să dorm decât 4 sau 5 ore maxim pe noapte, vă rog din suflet dacă poate cineva să mă ajute, măcar cu un sfat, nu-mi permit financiar să mă duc la un consult mai amănunțit. Vă mulțumesc anticipat, și vă doresc sănătate tuturor.
1 comentarii
Daca cu Rivotrilul dormiti 4-5 ore pe noapte si doriti sa dormiti mai mult, schimbati Rivotrilul. Gerodormul e foarte bun. Vorbiti cu medicul psihiatru, poate vi-l prescrie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Insomnie - servici a doua zi
- 12Ce medicamente folosiți pentru somn ?
- 3Ce recomandati Rivotril sau diazepam pt somn? sau este si altceva mai bun?
Mai multe informații despre: lipsa somnului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: