Nu mi se scoala in totalitate, sau deloc!
Buna ziua, am 20 ani si de ceva vreme sufar de ceva nici eu nu stiu exact, am avut o relatie sexuala activa timp de 2 ani pana ne am despartit, nu am inselat o sexual niciodata 2 ani doar cu ea de cand ne am despartit am incercat cu alte 2 fete diferite sa facem sex, problema era ca nu mi se scula sau in momentul penetrari murea, va rog din suflet ajutati-ma pentru ca numai stiu ce sa fac. Va multumesc.
3 comentarii
S-ar putea să nu fii vindecat emoțional după prima relație. Lasă să treacă o perioadă și dacă vei constata că se întâmplă același lucru, mergi la un psihosexolog.
O autosatisfacere frecventa dupa despartire, combinata cu dificultatea intrarii intr-o noua relatie si cu anumite perceptii nefunctionale legate de propria ta persoana pot favoriza situatia asta Dorian. Apeleaza la sprijinul unor sesiuni de psihosexologie
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
tribulus testris 2-4 inainte cu 20 minpână îți redescoperi increderea pierdută nici eu nu am mai. mers pe motor de 3 ani dar nu m.a oprit sa.mi cumpăr altu acum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Pierderea erectiei in momentul penetrarii
- 2Probleme cu erectia si ejacularea la 19 ani
- 6Erectie incompleta
- 1Probleme erectie/ejaculare
- 1Probleme in mentinerea erectiei, cauza?
- 2Problema erecție la 18 ani
- 3Povestea mea - vreau sfaturi de la psihologi/medici si cei care au trecut prin asta
- 4Disfunctie erectila
- 1Se apleacă când intra in vagin
- 1Imi moare penisul cand pun prezervativul
- 1Moare in tinpul penetrarii daca imi incordez muschii pelvieni
- 3Ajutati-ma - nu am erectie sau nu reusesc sa o mentin
- 0Pierd erectia atunci cand folosesc prezervativul
- 0Am erectie slaba dupa candida
- 12Probleme cu erecția de la Cipralex
- 3Probleme menținere erecție
Mai multe informații despre: pierderea erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: