Nu ma simt fericita!
Am impresia k sortul meu nu ma iubeste desi tot timpul imi spune Te iubesc!Lucreaza foarte mult si mai tot timpul este obosit.Nu ma simt fericita, am impresia k ma neglijeaza pt k nu prea are timp de mine.Mereu ii zik sa mai iesim si noi sa ne plimbam k m_am saturat sa stau numai acasa;eu il iubesc dar nu stiu ce sa mai cred, suntem casatoriti de un an de zile si facem dragoste de doua ori pe luna.poate k nu ma mai iubeste sau nu il mai atrag;Chiar nu ma simt fericita si nu as vrea sa iau o decizie gresita.e foarte greu pt mine mai ales k suntem plecati in afara;el s_a obisnuit aici dar eu sunt din ce in ce mai trista si nu mai pot zambi mai ales k el este mai rece cu mine.pot spune k sunt o persoana frumoasa si placuta dar nu stiu ce se intampla cu el.ajutati_ma va rog cu unraspuns! Multumesc anticipat
5 comentarii
Este rolul soţului de a asigura cele necesare familiei: rolul de provider. Unii soţi merg un pic mai departe decât este necesar în această direcţie, uitând învăţătura potrivit căreia "nu numai cu pâine se va hrăni omul". Nu fiţi supărată pe el, atâta timp cât e felul lui de a spune "te iubesc". Doar amintiţi-i că "nu numai cu pâine se va hrăni omul" şi că aveţi nevoie şi de o altfel de hrană. Şi nu doar amintiţi-i, ci construiţi: ce-ar fi să cumpăraţi două bilete la un concert ?
Multumesc dr. Dragomir pt sfaturi.am vorbit si eu cu sotul meu si mi_a cerut iertare si mi_a zis sa nu fiu suparata, doar k serviciul l_a soicitat prea mult.nu e vorba de sex asa cum a zis andeaMarin, e vorba de dragoste;Numai bine!
@Finna: De cele mai multe ori comunicarea deschisa si sincera face minuni. Iti recomand sa faci tu primul pas pentru a organiza iesiri, sau ce-ti doresti tu sa faci, in limitele in care si sotul tau poate participa. Comunicati inainte de a va suparat si inainte de a aduce acuze pentru ca e posibil sa fi interpretat gresit unele comportamente.
multumesc mult pt raspuns!aveti dreptate !trebuie sa pun binele inainte de toate !asa o sa fac cum m_ati invatat.apreciez mult gestul dumneavoastra.sa aveti o seara buna
Cu multa placere, Finna! Si succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Absenta sentimentului de fericire
- 6Nu mai suntem fericiti impreuna
- 15Cum e mai bine...sa ai dreptate sau sa fii fericit ?
- 3Caut Sensul si alinarea
Mai multe informații despre: fericirea cum sa fim mai fericiti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: