Sotia mea nu e atrasa de sex
Salutare tuturor, urmaresc de foarte mult timp aceste postari ale voastre si vreau sa ma lamuresc si eu cu o chestie:
Sunt casatorit de 4 ani eu am 27 de ani iar sotia mea 25 ani, mentionez ca a fost virgina si sunt primul partener din viata ei amoroasa, ce nu inteleg eu este faptul ca nu e atrasa de partea sexuala pentru ea e ok daca se intampla o singura data pe saptamana, dar pentru mine cade foarte urat si foarte greu imi place, ma atrage o doresc mentionez ca am discutat pe tema asta in toate modurile posibile cu ea si degeaba, se schimba pe moment pentru a evita cearta pe care o provoc pe tema asta dar uita foarte repede sa fie atenta in dormitor.
In rest suntem foarte ok, ne respectam ne intelegem vorbim, dar pana in punctul acela.
Voi ce parere aveti sunt eu prea insistent daca vreau de 2-3ori pe saptamana? Problema unde poate fi? Cine se mai confrunta cu asa probleme?
Sunt casatorit de 4 ani eu am 27 de ani iar sotia mea 25 ani, mentionez ca a fost virgina si sunt primul partener din viata ei amoroasa, ce nu inteleg eu este faptul ca nu e atrasa de partea sexuala pentru ea e ok daca se intampla o singura data pe saptamana, dar pentru mine cade foarte urat si foarte greu imi place, ma atrage o doresc mentionez ca am discutat pe tema asta in toate modurile posibile cu ea si degeaba, se schimba pe moment pentru a evita cearta pe care o provoc pe tema asta dar uita foarte repede sa fie atenta in dormitor.
In rest suntem foarte ok, ne respectam ne intelegem vorbim, dar pana in punctul acela.
Voi ce parere aveti sunt eu prea insistent daca vreau de 2-3ori pe saptamana? Problema unde poate fi? Cine se mai confrunta cu asa probleme?
7 comentarii
Încercați să comunicați mai mult, acordați o mai mare atenție preludiului, acelor gesturi erotice de dinainte de actul în sine, prin care soția să fie pregătită lent și treptat pentru ceea ce urmează. În general, unei femei îi trebuie mai mult timp să se excite suficient, iar dacă preludiul durează prea puțin și apar anumite dureri în timpul actului sexual, o face să evite o apropiere de partener. Aveți copii? Lipsa dorinței sexuale poate fi cauzată și de oboseală, de stres, de unele medicamente, de anticoncepționale, etc. În spatele fiecărui comportament se află o cauză, care poate fi de natură fizică sau psihologică.
Dacă nu reușiți să obțineți schimbări împreună, să încerce să facă investigații la endocrinolog și dacă nici aici nu se constată nimic să meargă la un psihosexolog.
Dacă nu reușiți să obțineți schimbări împreună, să încerce să facă investigații la endocrinolog și dacă nici aici nu se constată nimic să meargă la un psihosexolog.
Buna ziua, o inteleg destul de bine cand este obosita cand nu e ok, nu sunt o persoana care sa nu o inteleg dar de mers la doctor pe tema sexului nu vrea sa mearga spune doar ca asa este ea.
Inca nu avem copii dar ne dorim, nu a luat anticonceptionale niciodata pentru a evita sarcina.
Doar o luna sau doua la recomandarea doctorului pentru tratarea unui chist
Ma simt foarte prost cand ma refuza iar preludiul nu este nici foarte lung nici scurt doar ca pentru ea nu prea conteaza aceste amanunte.
Inca nu avem copii dar ne dorim, nu a luat anticonceptionale niciodata pentru a evita sarcina.
Doar o luna sau doua la recomandarea doctorului pentru tratarea unui chist
Ma simt foarte prost cand ma refuza iar preludiul nu este nici foarte lung nici scurt doar ca pentru ea nu prea conteaza aceste amanunte.
Atunci e neapărată nevoie să meargă la medic, pentru că poate fi o problemă hormonală. Dorința trebuie să vină din interiorul ei, nu neapărat pentru că îți dorești tu. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie văzută cauza.
Cred ca poate fi de folos Bogdan sa solicitati sprijinul unui psihosexolog. Psihosexologul poate sa va ajute sa va exprimati fiecare mai bine trairile si dorintele din zona sexuala, pentru ajunge la un compromis benefic pentru amandoi, ce poate fi necesar in cazul in care biologic nu e vreo problema (exista si aceasta posibilitate)
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Una e să vrei și alta e să poți. De aceea un psihosexolog vă poate ajuta să depistați ce anume se află în spatele acelui refuz, de ce nu-și dorește, pentru că nu e suficient să vrei, trebuie să existe o cauză care o determină să bată în retragere.
Cred ca e nepotrivire de caracter, mai pe scurt. Am mai avut prieteni de familie cu aceeasi problema si solutia a fost sa-si vada fiecare de viata lui. Personal, consider ca orice relatie trebuie sa inceapa cu un concubinaj de minim 4 anotimpuri, doar asa poate vedea fiecare daca partenerul are toate calitatile dorite. Sexul este (si) o nevoie primara, daca celalalt nu poate raspunde acestei nevoi atunci.ce rost mai are relatia? Sa spui cuiva ca il iubesti dar sa nu simti nevoia/dorinta de a face dragoste cu acea persoana atunci...undeva este o "eroare".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dragostea conjugala
- 9sfaturi: lipsa vietii sexuale de aprox. 5 ani!
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 5am un sot dornic mereu de sex.. eu niciodata, niciodata nu am simtit nevoia
- 4sex pe internet
- 23ma masturbez desi sunt casatorit
- 7apetitul sexual este foarte rar la sot
- 23lipsa apetit sexual. ce e de facut?
- 5de abia m-am casatorit si sotul nu vrea sa faca dragoste
- 7de cate ori este normal sa faci sex pe saptamana?
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 20Cum sa inteleg.
- 2Pasivitate in timpul actului sexual
- 11Relatie fara sex
- 18Lipsa Sexului in viata de cuplu
- 13Sex de doua ori pe luna
- 10Este normal că soțul sa nu vrea sex decit o data la 2-3 luni
- 5Fără SEX!!
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu frecventa sexului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: