nr scazut de trombocite
Au fost 100 000. Dupa 14 zile de tratament cu Mendrol, cate 32 mg / zi, trombocitele au scazut la 65 000. Ce recomandati pentru cresterea numarului de trombocite? Trebuie sa fac o punctie.
2 comentarii
Exista un risc de sangerare daca e o valoare confirmata la mai multe analize. Poate fi o trombopenie aparuta in urma unei boli infectioase, dar poate fi vorba de o suferinta a maduvei osoase. E obligatoriu sa mentineti legatura cu medicul hematolog pentru identificarea cauzei, sa evitati orice sangerare sau manevra injectabila, si, sub control medical, sa efectuati teste pentru coagulare sangvina. In conditiile unei sangerari la o persoana cu trombocitele scazute, se poate administra masa trombocitara in perfuzie, dar sa speram ca nu va fi cazul. daca vi se indica, faceti punctia medularta, pentru ca asa se afla cauza si se poate evalua corect situatia.
As avea nevoie de o lamurire va rog. mama mea si-a facut analizele pentru sange si i-a dat un nivel de 44.000 pentru trombocite. Cu 6 luni inainte a avut 88.000! Care ar putea fi cauza si ce probleme sau boli pot aparea. Imi puteti spune un nivel normal pentru ele. Medicul la care am facut a zis ca este in regula si nu am primit nici un tratament. va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Numar mic de trombocite
- 2trombocilite scazute
- 68vsh si proteina c reactiva foarte mari
- 2Nr scazut de trombocite
- 3trombocitemie esentiala
- 6Interpretare analize medicale
- 0Trombocite
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 0Numar scazut de trombocite.
- 2trombocite sub 100.000
- 0hipertensiune arteriala, hematii si trombocite crescute
- 0interpretare analize
- 0Trombocite mari.
- 3trombopenie idiopatica
- 0Markeri modificati, Motiv de ingrijorare?
- 1Trombocite normale?
- 0Analize medicale - largimea distributiei trombocitare anormale
- 0Plachetocrit marit fetita 5 ani
Mai multe informații despre: Trombocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: