nodul la plămân
Bună ziua! În urma unei dureri puternice la umărul stâng, soţul meu a fost îndrumat să facă o radiografie pulmonară în urma căreia a reieşit că ar avea un nodul ovalar la baza plămânului stând de 6/4 mm. Am cerut şi o altă părere şi ni s-a spus că ar fi vorba de fapt de calcificări mai vechi. Ce am putea face mai departe pentru a ne lămuri? Nu putem exclude niciunul din diagnostice şi am înţeles că aceşti noduli nu sunt chiar ceva de neglijat. Vă rog mult să îmi răspundeţi pentr că suntem nelămuriţi şi destul de îngrijoraţi. Mulţumesc foarte mult!
1 comentarii
Buna ziua
Numele meu este Iordan Stela si am 64 ani.Am facut o radiografie pulmonara si am primit urmatorul rezultat:opacitati micromodulare cu intensitate mica localizati aplical stanga.Nodul de cca 7 mm cu intensitate mica, contur fin neregulat subclavicular stanga.Sechele fibroasa aical dreapta.Pahipleurita la nivelul piciorului anterior al scizurii oblice drepte.Mentionez ca in copilarie am avut TBC pulmonary si fumez.Cat de grav poate fi ?
Multumesc anticipat
Numele meu este Iordan Stela si am 64 ani.Am facut o radiografie pulmonara si am primit urmatorul rezultat:opacitati micromodulare cu intensitate mica localizati aplical stanga.Nodul de cca 7 mm cu intensitate mica, contur fin neregulat subclavicular stanga.Sechele fibroasa aical dreapta.Pahipleurita la nivelul piciorului anterior al scizurii oblice drepte.Mentionez ca in copilarie am avut TBC pulmonary si fumez.Cat de grav poate fi ?
Multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare rezultat radiografie pulmonara
- 4Desen pulmonar interstitial accentuat bilateral
- 11Radiografie pulmonara
- 6As dori o interpretare a unui buletin radiologic, va rog!
- 0Interpretare Radiografie
- 3Opacitati pulmonare cu caracter interstitial
- 4Rog interprete buletin radiolog plămâni
- 1Interstițiu pulmonar accentuat bilateral
- 0Rgf cardiopulmonara
- 0Interpretare rezultat raza la plamani
- 0Radiografie pulmonara
- 0Pneumonie
- 0Interpretare radiografie pulmonara
- 1Interpretare CT toracic cu substanta de contrast
- 0Discreta accentuare a interstitiului peribronhovascular infrabilar la un copil de 5 ani
- 3Macronodul pulmonar apical stang
- 0Pleurezie TBC
- 1Radiografie pulmonara
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara nodul pulmonar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: