Nodul la gat

Sotului meu i-a aparut un nodul la gat langa marul lui Adam dar mai mic, cam acum 10 ani.Intre timp a crescut.A fost la un eco si i-a spus ca e cu lichid si nu e nici o problema.Acum vreo 7 ani a fost internat de TBC, si medicul de acolo l-a trimis sa mearga sa-si faca un control la gat pentru ca nu e de joaca, dar nu s-a dus.Acum 4 ani a fost internat sa se opereze de hernie.Si doamna doctor care l-a operat l-a trimis sa-si faca un eco la gat.Atunci a facut eco dar l-a trimis mai departe la punctie, dar din nou nu a vrut sa mearga.Eu am doar niste date pe hartia de la eco:B10, 5mm, DR 54, G54, CNO, M1=1, 34, 1mm;18, 1mm, cam atat.Anul trecut a avut o raguseala vreo 3 lun i, anul acesta a inceput din nou raguseala de vreo 2 luni, dar parca oscileaza, vorbeste normal 5 minute dupa care iar ragusit si tot asa.Se simte obosit, transpira destul de mult si se vaita ca transpira si dupa ceafa si normal ca si tuseste mult.El zice ca din cauza tigarilor.Mentionez ca fumeaza si consuma alcool chiar aproape zilnic (bere si coniac).Nu vrea sa mearga la o consultatie, probabil si din cauza alcolismului, el mereu zice ca nu are nimic.Eu am rugamintea la dumneavoastra daca din putinele date pe care le am si le-am scris imi puteti spune ceva.Eu am tot citit despre noduli, ganglioni, cancer, etc dar as dori daca se poate ca un medic sa ma lamureasca mai mult, pentru
ca cu el nu pot sa vorbesc sa mearga la analize, e mai tot timpul baut si sa vad ce ma asteapta pe viitor in legatura cu nodulul ce il are. Va multumesc.
ca cu el nu pot sa vorbesc sa mearga la analize, e mai tot timpul baut si sa vad ce ma asteapta pe viitor in legatura cu nodulul ce il are. Va multumesc.
2 comentarii

daca omul NU vrea sa se faca bine.
nu poti sa.l ajuti cu nimic pe internet
cred ca trebuie internat si operat, schimbat radical stilul de viata si alimentatie
daca nu.. atunci.. nu, e alegerea lui.. !
nu poti sa.l ajuti cu nimic pe internet
cred ca trebuie internat si operat, schimbat radical stilul de viata si alimentatie
daca nu.. atunci.. nu, e alegerea lui.. !

Aveti dreptate.Va multumesc pentru raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflaturi in stânga și in dreapta gatului
- 1Nodul pe ceafa
- 6Am o intrebare despre un nodul in zona gatului
- 2Noduli la ceafa
- 2Nodul gat
Mai multe informații despre: noduli gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: