Am o intrebare despre un nodul in zona gatului

Am 30 ani sunt fumator si am un nodul micut in piele in zona gatului nu doare nu nimica, ar putea fi cancer la gat ?
6 comentarii

Buna ziua,
Poate fi un lipom, chist, adenopatie...Mergeti la un consult ptr stabilirea diagnosticului.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Poate fi un lipom, chist, adenopatie...Mergeti la un consult ptr stabilirea diagnosticului.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Buna ziua, aceeași problema o am și eu, am cativa ganglioni inflamați in zona cervicala (cel mai mare fiind de 0, 95 mm, deci sub un cm), acum 6 luni am făcut un CT și a ieșit ok, medicul de acolo mi-a zis sa stau liniștit ca nu e nimic grav. Problema este alta, am observat ca pe lângă ganglion, pe piele mi-a apărut o bubiță mică roșie, parca se aseamănă cu un cos dar nu are capul acela deasupra, e doar roșie și atât, nu ma doare nu ma supără, doar ca e acolo și nu știu dacă e o simpla bubiță sau e altceva...o am de mai mult timp, nu știu exact cât, vreo 2-3 luni zic eu timp in care nu știu dacă a dispărut și a reapărut pt ca nu i-am dat importantă decât după ce am început sa citesc o grămada de prostii pe internet...ganglionul nu și-a schimbat dimensiunea, ba chiar îmi da impresia ca sa micit. Știu ca trebuie sa fiu văzut pentru a îmi putea da un răspuns corect și am încercat sa obțin o programare dar in momentele astea e cam greu deoarece la spitalul din Deva sunt probleme și programări se fac doar dacă e ceva grav zic ei.

Buna ziua,
Posibil o afectiune de sfera orl sau...Nu cred ca este o afectiune dermatologica. Nu puteti rezolva o astfel de problema pe internet. E nevoie de ex clinic, analize repetate.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Posibil o afectiune de sfera orl sau...Nu cred ca este o afectiune dermatologica. Nu puteti rezolva o astfel de problema pe internet. E nevoie de ex clinic, analize repetate.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Am înțeles, va mulțumesc pentru răspuns! :)

Am reușit sa ii fac o poza și sa o uploadez, are cam 1-2 mm aproximativ și la mâna se simte ca un fir de nisip, la pipăit se simte mai mic decât ar fi in realitate asta e poza https://ibb.co/m63xchH

Buna ziua,
Examenul clinic nu inseamna poza. Mergeti la un medic orl cred.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Examenul clinic nu inseamna poza. Mergeti la un medic orl cred.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflaturi in stânga și in dreapta gatului
- 1Nodul pe ceafa
- 2Nodul la gat
- 2Noduli la ceafa
- 2Nodul gat
Mai multe informații despre: noduli gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: