Nod in gat

Buna seara!
De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.
Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.
Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.
Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.
Ce ar putea fi ?
De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.
Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.
Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.
Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.
Ce ar putea fi ?
1 comentarii

refluxul gastro-esofagian si alimentatia incorecta.. produc iritatie locala si duc la o mucoasa uscata care NU luneca la inghitire
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 23dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 8nod in gat
- 17Dilema, nod in gat permanent de 5-6 luni. Doresc o opinie
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 23saliva spumoasa si vascoasa
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 17De unde stiu ca am glanda tiroida marita?
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 8nod in gat mai jos de marul lui Adam
- 1Nod in zona gatului
- 11Senzația de nota în gât
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 0Nod in gât
- 5Senzatie de nod in gat
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
- 2Bolă coronariană?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: