Nod in gat
Buna seara!
De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.
Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.
Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.
Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.
Ce ar putea fi ?
De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.
Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.
Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.
Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.
Ce ar putea fi ?
1 comentarii
refluxul gastro-esofagian si alimentatia incorecta.. produc iritatie locala si duc la o mucoasa uscata care NU luneca la inghitire
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 12problema in gat fara diagnostic
- 3Nodul gat si ureche
- 3Respiratie ingreunata si nod in gat
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 5dupa ce mananc, am impresia ca mi-a ramas ceva in gat...
- 9simt ca am ceva in gat !
- 3Puroi si nod in gat
- 1omulet inflamat si senzatie de nod in gat
- 1nod in gat seara
- 1nodul la gat
- 4Urgent rasp - nod in gat
- 0Senzatie de jena in gat
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 9Ajutati-ma - senzatie de nod in gat, simt ca-mi e uscat gâtul
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 0Senzatie de nod in gat
- 2Senzatie de nod in gat