Nod in gat
Buna seara!
De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.
Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.
Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.
Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.
Ce ar putea fi ?
De cateva luni, am permanent senzatia de nod in gat doar pe partea stanga, in partea de jos a gatului. Cand inghit, la atingere se simt mici bule (sau un zgarci) care se misca de sus in jos si se aude si un zgomot de lichid. Cand misc gatul din dreapta catre stanga, se simte de parca ceva s-a agatat in artere si se misca si pacane (in zona marului lui Adam). Ma deranjeaza nodul mai ales daca port bluze apropiate de gat.
Simt nevoia sa "ragai" in interior, pentru ca am senzatia ca imi ramane aer in gat. Cu stomacul nu am probleme, nu am simtit reflux de acid.
Am facut ecografie toroidiana si nu am nici un nodul. Am fost si la ORL si nu mi-a gasit nimic, a spus ca nu am modificari ale gatului care sa arate ceva grav, dar ca pare a fi reflux gastro-esofagian. Mi-a prescris vitamina A uleioasa, spray nazal si Esberitox si mi-a recomandat consult stomatologic, endoscopie sau radiografie, daca simptomele persista.
Am avut probleme si cu o masea, pe care am lasat-o cu canalul deschis cateva luni, exact in partea stanga jos, dar acum esta tratata.
Ce ar putea fi ?
1 comentarii
refluxul gastro-esofagian si alimentatia incorecta.. produc iritatie locala si duc la o mucoasa uscata care NU luneca la inghitire
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva
e plin forumul cu sfaturi pentru asa ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 4Simt niste noduri in gat undeva mai jos de "marul lui Adam"
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 2O intrebare.
- 4o senzatie de nod in gat, mai ales dupa ce mananc
- 5poate fi tumora?
- 23dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 9durere in piept si nod in gat
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 8nod in gat
- 6raguseala persistenta cu secretii mucoase sub forma de galme
- 5senzatie corp strain in gat
- 1Senzatie corp strain gat
- 8nod in gat mai jos de marul lui Adam
- 4Urgent rasp - nod in gat
- 4Reflux gastroesofagian + Infectie si raguseala de o luna
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 2Senzatie de nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat