Nivel scazut de monocite
Baiatul meu de 20 ani a slabit cam 15 kg in timp d 4 luni urmand o dieta f. stricta
La ultimele analize, nivelul monocitelor a fost gasit sub cel normal
Poate exista legatura intre dieta si nivelul scazut al monocitelor?
La ultimele analize, nivelul monocitelor a fost gasit sub cel normal
Poate exista legatura intre dieta si nivelul scazut al monocitelor?
4 comentarii
Normal ca nu, baiatul tau poate sa aiba ceva mai mult decat ai crede, monocitele scad in boli infectioase, problema se mai pune acuma, daca a slabit asa de mult, mai ales ca spui ca mananca si slabeste, mai exista si niste eozinofile care pot sugera un diagnostic de infectie cu niste paraziti in cazul in care ar exista un nr crescut al acestora.Dar mai raman niste teste:trombocite, VSH Hemoglobina, sideremia, Vitamina B12, ionograma serica, dar si mai mult leucocitele si neutrofilele sunt de investigat.
A si..testele de inflamatie gen:VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, electroforeza proteinelor serice.Sanatate!!!
A si..testele de inflamatie gen:VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, electroforeza proteinelor serice.Sanatate!!!
Analizele de rutina facute au iesit in parametrii normali. Nu am exact valorile
M-am gandit ca ar putea fi o legatura, pentru ca am gasit un comentariu in legatura cu dieta hiperproteica/hipoglucemica, care ar duce la scaderea monocitelor.
Baiatul meu tine o dieta asemanatoare, in plus in fiecare zi consuma un supliment de proteine ( pulbere -diluata in apa ), 2 doze, inainte si dupa 2 ore de exercitii fizice
Poate aveti informatii suplimentare despre acest gen de dieta
Acum 3 ani a fost gasit cu deficienta de B 12 dar dupa tratament injectabil nivelul a fost stabilizat. Are deja 9 luni de cand nu a mai luat b12 iar nivelul se mentine in parametrii normali
Nivelul monocitelor a fost buna pana cand a inceput aceasta dieta
Sant ingrijorata si va multumesc pentru orice sugestie
M-am gandit ca ar putea fi o legatura, pentru ca am gasit un comentariu in legatura cu dieta hiperproteica/hipoglucemica, care ar duce la scaderea monocitelor.
Baiatul meu tine o dieta asemanatoare, in plus in fiecare zi consuma un supliment de proteine ( pulbere -diluata in apa ), 2 doze, inainte si dupa 2 ore de exercitii fizice
Poate aveti informatii suplimentare despre acest gen de dieta
Acum 3 ani a fost gasit cu deficienta de B 12 dar dupa tratament injectabil nivelul a fost stabilizat. Are deja 9 luni de cand nu a mai luat b12 iar nivelul se mentine in parametrii normali
Nivelul monocitelor a fost buna pana cand a inceput aceasta dieta
Sant ingrijorata si va multumesc pentru orice sugestie
da este normal dupa ce a slabit, v-am scris in mesagerie.
Buna seara! In urma unui set de analize fetitei in varsta de 11 ani a iesit EO=0.7, EO%=9.9 ;MO=0.4 SI LY =2.0, restul rezultatelor sunt bune. Ce probleme de sanatate sunt?
multumesc frumos!
multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Monocite, Hematii
- 1leucocite, monocite, limfocite
- 2monocite foarte mari..semn de ingrijorare?
- 2monocite uşor scăzute va rog urgent
- 10monocite crescute, hematii scazute
- 7interpretare analizelor - Hemoleucograma
- 3monocite crescute
- 7EOZINOFILE si MONOCITE marite, NEUTROFILE scazute
- 1monocitoza
- 0Interpretare analize sange
- 1Monocite crescute!
- 1Monocite crescute
- 0analize copil 4 ani
- 2analize medicale
- 0Monocite crescute și număr de granulocite imature scăzut