monocite crescute
Buna ziua, am facut acum cateva zile un set de analize si la unele dintre acestea mi-au iesit rezultate usor modificate.
Monocite%11.0 -valori normale 2-10/%
Fibrinogen 177.6 - vgalori normale 180-350/mg/dl
Acid uric seric- 2.3 - valori normale 2.6-6.0/mg/dl
precizez faptul ca de aproximativ 3 saptamani temperatura imi oscileaza 36.9, 37.4, 36.6, 37. Si ma chinui de ceva timp cu o infectie cu tricomonas.
Ce imi puteti spune cu privire la aceste modificari ale analizelor si la oscilatia de temperatura?
Va multumesc!
Monocite%11.0 -valori normale 2-10/%
Fibrinogen 177.6 - vgalori normale 180-350/mg/dl
Acid uric seric- 2.3 - valori normale 2.6-6.0/mg/dl
precizez faptul ca de aproximativ 3 saptamani temperatura imi oscileaza 36.9, 37.4, 36.6, 37. Si ma chinui de ceva timp cu o infectie cu tricomonas.
Ce imi puteti spune cu privire la aceste modificari ale analizelor si la oscilatia de temperatura?
Va multumesc!
3 comentarii
Aceste analize nu pun probleme, nu sunt deviate cu mult peste /sub limite.Subfebrilitatea pasagera nici ea nu e igrijoratoare, poate fi asociata existentei acestui focar infectios vaginal.Pentru acesta nu ai primit terapie ? Un test Papanicolau ai facut ?
tratament am facut si eu si partenerul prin decembrie, cam o data pe saptamana inca imi administrez cate un ovul Cervugid. In octombrie am facut ultimul Papanicolau si pe analiza era bifat Clasa II. Cam de 1 an tot incerc sa scap de aceasta infectie si pana acum nu am avut stari febrile si tocmai de aceea ma ingrijoreaza.
Va multumesc mult!
Va multumesc mult!
am facut azi ecografie, a iesit bine, am fost la medicul ginecolog, a spus ca am o usoara amexita dar nu incat sa dea febra...nu stiu ce sa mai cred! nu inteleg de la ce fac temperatura!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Monocite, Hematii
- 1leucocite, monocite, limfocite
- 19analizele bune, stare fizica proasta, va rog poate ma puteti ajuta
- 2monocite foarte mari..semn de ingrijorare?
- 2monocite uşor scăzute va rog urgent
- 10monocite crescute, hematii scazute
- 7interpretare analizelor - Hemoleucograma
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 7EOZINOFILE si MONOCITE marite, NEUTROFILE scazute
- 4Nivel scazut de monocite
- 1monocitoza
- 0Interpretare analize sange
- 1Monocite crescute!
- 0analize copil 4 ani
- 2analize medicale
- 0Analize medicale