Nexium... for ever?
in urma unei consultatii la gastro (doctor foarte bine cotat) datorita unor simtome gen acreala in gura si saliva abundenta dupa mese indiferent de ce alimente consumam, balonari, uneori arsuri si dureri in capul pieptului care se lasa pe dreapta, mi s-a prescris Nexium de 20 o data pe zi, timp nelimitat.
Se poate administra Nexium.For ever? nu sunt contraindicatii? ce pot sa fac/ astept cu interes orice sfat sau alternativa.
Se poate administra Nexium.For ever? nu sunt contraindicatii? ce pot sa fac/ astept cu interes orice sfat sau alternativa.
4 comentarii
bine cotat la el in bloc?
lasand la o parte ironia...nu prea suna a tratament...timp nelimitat inseamna pana cand mori?
ce diagnostic ti-a pus? sfatul meu e sa nu te culci pe o ureche ci sa mai cercetezi problema
lasand la o parte ironia...nu prea suna a tratament...timp nelimitat inseamna pana cand mori?
ce diagnostic ti-a pus? sfatul meu e sa nu te culci pe o ureche ci sa mai cercetezi problema
Multumesc ptr raspuns, da voi face saptamana viitoare o endoscopie si consult la alt medic, nu de alta dar nu scap de acreala si arsuri nici cu Nexium continuu. Doream doar sa aflu si parerea altor persoane care s-au confruntat cu aceleasi simtome.
Este posibil sa aveti o boala de reflux de tipul Zollinger Ellison care este tratata cu medicamente din clasa inhibitorilor de pompa de protoni asa cum este si Nexium.
Multumesc mult pentru raspuns, intradevar este boala de reflux, si totusi luat asa de mult timp, ce repercursiuni pot fi?
ce altceva as putea face?
ce altceva as putea face?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 12help me: dureri groaznice de stomac
- 6Nu stiu ce e in neregula cu stomacul meu
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 5Balonare, arsuri, somnolenta, dureri in zona ovarelor
- 11Candidoza bucala
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 1Am mare nevoie de ajutor! usturime in gat
- 4ASLO marit
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 4Arsuri pe esofag
- 0Arsuri la stomac in sarcina Probiotic.
- 1Durere si arsuri la stomac dupa antibiotic
- 3Anxietate și atacuri de panica
- 5Durere, sinuzita, reflux gastric
Mai multe informații despre: Arsura de la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: