Nev pigmentar pilos

15-06-2021
Iftinca monica
Nu este medic/terapeut
Iftinca monica
Bună ziua! Am un bebeluș de 6 luni cu un nev pigmentar pilos pe obrazul drept din naștere Asi dori sa știu prin ce metode se poate opera și dacă este prea devreme pentru o operație de genul acesta. Țin sa menționez ca aceasta alunita are o dimensiune de 4-5 cm.Multumesc!
3 comentarii
1
15-06-2021, ora 15:08
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Ar trebui sa va adresati unui chirurg plastician specializat pe copii (interesati-va la sectiile de chirugie pediatrica). Este imposibil sa vi se spuna metodele fara un consult prealabil din partea chirugului.
1
15-06-2021, ora 15:42
Dr. Alisa Zisman
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Cumpana, Jud. Constanta
Dr. Alisa Zisman
Buna ziua, parerea mea este sa asteptati sa mai creasca, sa-si faca vaccinurile sa-si dezvolte sistemul imunitar, ca sa faca fata in siguranta anesteziei. Respectivul nev nu este o urgenta medicala.
Eu as astepta macar implinirea varstei de 1 an.
0
15-06-2021, ora 16:06
Iftinca monica
Nu este medic/terapeut
Iftinca monica
Am înțeles. Va mulțumesc din suflet pentru părerea dumneavoastră și cu siguranță voi tine cont de aceasta părere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: