Nerv radial
Va salut.
In urma cu 5 ani de zile am suferit o sectionare totala a nervului radial in urma unui accident care pur si simplu mi-a retezat incheietura mainii.
Chirurgul a refacut-o complet, iar acum, dupa ani de zile o pot folosi in proportie de 75%.
Pot sa indrept degetele, sa le misc, sa tastez, sa ridic greutati dar in schimb nu pot ridica incheietura mainii.
Am inteles ca se numeste 'gat de lebada' sau 'wrist drop'
N-am mai luat legatura de mult cu acel chirurg, am vrut sa ma sfatuiesc cu voi inainte de a-mi face o programare, poate sunt unele exercitii, atele sau proteze care mi-ar reda functionalitatea normala a bratului.
Astept parerea voastra, o zi buna va doresc.
In urma cu 5 ani de zile am suferit o sectionare totala a nervului radial in urma unui accident care pur si simplu mi-a retezat incheietura mainii.
Chirurgul a refacut-o complet, iar acum, dupa ani de zile o pot folosi in proportie de 75%.
Pot sa indrept degetele, sa le misc, sa tastez, sa ridic greutati dar in schimb nu pot ridica incheietura mainii.
Am inteles ca se numeste 'gat de lebada' sau 'wrist drop'
N-am mai luat legatura de mult cu acel chirurg, am vrut sa ma sfatuiesc cu voi inainte de a-mi face o programare, poate sunt unele exercitii, atele sau proteze care mi-ar reda functionalitatea normala a bratului.
Astept parerea voastra, o zi buna va doresc.
1 comentarii
in prima faza trebuie analizata ce cauzeaza problema, daca leziunea a fost la nivelul incheieturii mainii atunci nu nervul radial lezat cauzeaza problema, pentru ca mschii extensori ai carpului primesc inervatia mult mai sus. poate fi o insuficienta de ligamente, sau o problema osoasa, in functie de natura problemei se poate alege tratamentul: revizie, transfer de ligamente, artrodeza de incheietura mainii. este si orteza care sa tina mana in pozitie corecta insa cu acesta nu veti solutiona problema numai il ascundeti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43probleme ale nervului radial
- 0Pareza nerv radial
- 7Fractura cap radial, implant. Ma mai pot recupera complet, voi mai avea aceasi mobilitate?
- 4paralizie nerv radial
- 34interventie chirurgicala paleative de nerv radial
- 3Fractura cap radial
- 8nerv radial
- 3fractura cap radial
- 1nerv radial
- 0Paralizie nerv radial, prin taiere in urma accident (poze)
Mai multe informații despre: nervul radial