Nepotrivire din punct de vedere sexual

32 comentarii 1 2
0
02-11-2008, ora 07:33
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
oooo, nashpa cu raul de masina, Jaquelinne...CAt despre bebe...mi-a spus ca-si doreste un fratzior:-))Si mi-a zis ca ea "o sa aiba grijutza de el cand ma duc eu sa cumpar"(adica la piata)"ca el e mic si face nebunii"!:-)))
Alissuk...sa te relaxezi bine ca de luni o luam de la capat!Offf..ca nu mai vine 2009 cu concediul lui!:-))
0
23-12-2008, ora 13:35
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Sal! Incep sa cred ca mai mult de 50% din subiectele acestui forum sunt o alandala totala.

Un barbat se plange ca are penisul mai mare si vrea ca iubita lui sa isi "adanceasca" vaginul (vaginul are doar 10 cm, nu mai are unde sa il adanceasca si nici nu exista o asemenea interventie chirurgicala), altul vrea sa ramana impotent pentru 1-2 an dar in acelasi timp sa se excite, sa ejaculeze (imposibil) etc., o femeie are mai multe id-uri, pune intrebari si isi raspunde singura, nu isi da seama ca sufera de disociere de personalitate si daca isi da ii place, unii fac reclama la alba neagra, jocuri piramida si alte astfel de aberatii, altul nu stie ca traim in secolul 21, mileniul 3, administratorul forumului este probabil la shopping pentru ca nu face nimic sa indrepte unele probleme (cred ca tot anul, nu numai de sarbatori).chiar nu stiu ce sa mai spun, ce aveti fratilor?
Unii dintre dvs. incepeti sa va comportati ca niste oameni fara nici un microgram de cultura, bun simt si mai ales sanatate mintala, va rog frumos!!!

In ceea ce il priveste pe domnul cu penisul mai mare (conform lui), cred ca ar fi foarte bine daca v-ati cumpara o carte care sa va introduca in universul sexualitatii si a pozitiilor sexuale, cum ar fi KAMA SUTRA
-------------*

Costa undeva la maxim 30 RON si daca o citit cu atentie puteti invata multe!

Numai Bine si Sarbatori fericite!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici