„Neg” sub sân
Buna seara! Am observat de cateva zile un fel de neg, culoarea pielii sub sânul drept. Nu știu de cat timp este, dar mă sperie aparitia lui. Mai am unii mai micuti la axile si pe gat. In momentul de fata locuim in Franta. Medicul de aici mi-a spus ca se numesc skin tags si nu sunt periculoase. Apar in locuri unde pielea face, in mod natural, pliuri si unde exista frictiune.(in ultimii 2 ani m am ingrasat si tot atunci au aparut ). Insa cel de sub san mi se pare diferit de ceilalti. Pot sa trimit undeva (adresa mail/nr.telefon) o poza pentru a primi o parere?
Mentionez ca am 23 de ani, am nascut in urma cu aproape 2 ani, alaptez si imi este foarte frica sa nu fie un neg cauzat de hpv. Sunt foarte anxioasa si ma gandesc la cel mai rau scenariu.(ultimul test PAP a fost ok, nu s au observat modificari asociate hpv)
Mentionez ca am 23 de ani, am nascut in urma cu aproape 2 ani, alaptez si imi este foarte frica sa nu fie un neg cauzat de hpv. Sunt foarte anxioasa si ma gandesc la cel mai rau scenariu.(ultimul test PAP a fost ok, nu s au observat modificari asociate hpv)
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Așa zisa vegetatie
- 1Papilom roșu și dureros
- 3Papilom tăiat din greșeală
- 1Papilom
- 2Papilom rupt
- 0Excizie chirurgicala nev
- 27Papiloame micuțe / Hpv
Mai multe informații despre: papiloamele cutanate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: