neclaritati la CASMB

15-05-2009
aslaszlo
Nu este medic/terapeut
aslaszlo
Deoarece din februarie 2005 nu am mai platit asigurarile de sanatate din motive de saracie, nu am mai beneficiat de medic de familie.
Am fost la doamna presedinta a CASMB in audienta intreband cum pot beneficia de medic de familie, spitalizare, medicatie, tratamente, analize etc. si cum pot plati asigurarile de sanatate, stiind ca se platesc din urma ultimile 6 luni, cum au platit multi altii. Mie mi-a raspuns ca trebuie sa platesc din februarie 2005 pana in prezent chiar si esalonat, ca peste o saptamana de la data cand m-am dus la dansa ma va chema sa semnez un contract prin care ma oblig sa platesc ratele esalonat dar nu m-a mai chemat. Am scris un email doamnei presedinte, dupa ce am asteptat 6 luni ca sa ma cheme, dar nu mi-a mai raspuns. Dupa un an, am fost acolo la et. 1 sa intreb ce se intampla si o doamna mi-a spus ca trebuie sa astept ca cineva ma va contacta pentru acel contract. S-au facut 2 ani de atunci, bolile mele evolueaza, eu am nevoie de spitalizare, Ministerul Sanatatii spune ca asta e treaba CASMB si eu astept sa mi se faca dreptate, cineva sa se gaseasca sa imi rezolve si mie cererea, sa reusesc sa fac investigatiile necesare, tratamentele necesare, spitalizarea, tomografia, colonoscopia etc. sa beneficiez si eu de drepturile ce mi se cuvin ca cetatean al acestei tari care se cheama Romania. Va rog foarte mult sa imi dati o indrumare, un sfat si eventual sa incercati sa imi rezolvati si mie problema. Trebuie sa fac plangere la Bruxelles, haga sau Strasbourg pentru ca sa beneficiez de un medic de familie?
Va multumesc anticipat.
Cu deosebita stima, Suciu Adriana
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.