Natural sau naturist
![indezirabil](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Daca o mama iese cu nou nascutul din maternitate este natural sa-l duca acasa, de obicei la bloc cu termopane in patutul facut din PAL, desi naturist ar fi sa-l duca in scorbura sau pestera pe un pat de crengi. Apoi pruncului i se face foame natural il alapteaza desi naturist e recomandat regimul vegetarian in consecinta lapte de soia. Inca inainte de a implini doi ani mica fiinta natural se apropie de o tableta si se descurca incantat, atitudinea naturista este sa ascunzi sau sa arunci tableta si sa-i faci rost micutului de niste pietricele si surcele sau un abac. Chiar daca este sanatos copilul trebuie monitorizat medical si atunci natural il pui in masina sau troleibuz in drum spre cabinet desi naturist ar fi bine sa-l duci cu calul sau caruta, sau pe jos. Si natural si naturist e bine sa duci copilul in natura si acolo s-ar putea sa se intalneasca intim cu o albina sau tantar sau paianjen si este posibil sa faca un edem reactiv de tip anafilactic si atunci natural este sa-i faci un hidrocortizon in cel mai scurt timp sau mai bine actionezi naturist si ii dai pe buze niste rescue remedy si il umpli de respect cu reiki uitand de tot si de toate ca altfel nu e reiki.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Mi-am luat un aparat de biorezonanta
- 0Apa cu lămâie /sucul de lămâie ajuta la reducerea nivelului acidului uric din organism
- 1Ganoderma lucidum
- 0Recomandare OMEGA3
- 3Terapia prin NEUITARE va poate imbunatati sanatatea
- 4Vreau sa studiez și să învăț cum sa mă autovindec
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 0A fost cineva la un astrolog medical?
- 0Short Rife Viruses Brief
- 0Cartea Puterea extraordinara a subconștientului tau schimba vieți în bine