Muscatura de capusa
Buna seara.acum 2 ani am gasit o capusa in buric.si cred ca de atunci la cel ami mic efort mi se desface buricul si imi apare sange in el.(crapa)am fost la doctor unii miau zis ca trebuie sa ma operez ca nu are nici o legatura cu capusa din buric.am fost la altii si mi-au zis ca sunt suspecta de boala LYME.Va rog sa imi spuneti daca este vrio posibilitate de-a fi vrio bacterie de la o capusa care poate provoca aceste sangerari in buric sau trebuie sa ma operez.va multumesc
5 comentarii
Detaliaza putin:
- CE ai facut atunci cand, ai gasit capusa?
- ai lasat-o acolo?
- ai fost la medic?
- ai scos-o TU?
precizare:
DACA NU a fost scoasa chirurgical,
ea ramane..acolo...
scriu din proprie experienta..
DOAR ca..la o luna mi-au scos-o, chirurgical.
Tot la fel de bine, ..s-ar putea sa nu fie de la capusa, simptomele tale...?!?
SIGUR, iti va da raspuns un medic!
Sanatate!
Un An Bun!
- CE ai facut atunci cand, ai gasit capusa?
- ai lasat-o acolo?
- ai fost la medic?
- ai scos-o TU?
precizare:
DACA NU a fost scoasa chirurgical,
ea ramane..acolo...
scriu din proprie experienta..
DOAR ca..la o luna mi-au scos-o, chirurgical.
Tot la fel de bine, ..s-ar putea sa nu fie de la capusa, simptomele tale...?!?
SIGUR, iti va da raspuns un medic!
Sanatate!
Un An Bun!
am fost la medic dar miau zis ca desfacerea buricului nu este de la capusa.capusa a fost scoasa chiar de mama.pe la orice spital am fost imi spune ca nu se intampla de la capusa deoarece este de vina cordonul ombilicar care nu sa cicatrizat.dar totusi in buricul meu se vede o gaura care totusi zici ca este facuta de o bacterie care roiade spre inauntrul buricului
Mama ta NU a putut sa scoata TOATA capusa (la noi a scos-o initial asistenta SI..TOT nu a fost ok..)..
ma repet si eu am scos-o, ea SE REFACE si, dupa o luna am ajuns la Urgente, a facut incizie "pe viu"si..apoi vaccin antitetanos (cred..oricum, un vaccin).abia asa..a fost totul OK.
intrebare:
ATUNCI..ti s-a facut si-un vaccin???????
SIGUR este de la capusa DACA, NU a fost scoasa chirurgical.
Mergi la un chirurg si povesteste-i TOT..cu capusa, asa cum ai scris AICI.
Sanatate si lasa-ne vesti de bine.
..acum NU mai ai dubii...de la capusa ti "se trage"..problema care- te deranjeaza.
Cele bune,
ma repet si eu am scos-o, ea SE REFACE si, dupa o luna am ajuns la Urgente, a facut incizie "pe viu"si..apoi vaccin antitetanos (cred..oricum, un vaccin).abia asa..a fost totul OK.
intrebare:
ATUNCI..ti s-a facut si-un vaccin???????
SIGUR este de la capusa DACA, NU a fost scoasa chirurgical.
Mergi la un chirurg si povesteste-i TOT..cu capusa, asa cum ai scris AICI.
Sanatate si lasa-ne vesti de bine.
..acum NU mai ai dubii...de la capusa ti "se trage"..problema care- te deranjeaza.
Cele bune,
multumesc de sfat.an sa incerc sa le mai explic o data acelasi lucru care vam explicat si voua.
Buna ziua.Cu cateva zile in urma, am avut neplacearea sa ma trezesc cu sange la buric si bluza murdara de sange in zona respectiva.M-am spalat cu putina apa si nu se vedeau urme de leziune ceva.M-am gandit ca poate pe timpul noptii m-am scarpinat si mi-am atins cu unghia locul respectiv cauzand aceasta sangerare.Mentionez ca iau tratament pentru un accident vascular ischemic pe baza de tanakan, aspenter, redergin si athoris.Avand in vedere ca sunt medicamente vasodilatatorii, si de subtiere a sangelui, ar putea fi cauza aceste sangerari?Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt sau nu imbolnavit?
- 157Boala Lyme
- 3dupa extragerea chirurgicala a unei capuse mai pot aparea probleme de sanatate?
- 4despre boala lyme
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 3Muscatura capusa... vizita la medic maine
- 5Muşcătura de căpuşă
- 8Lyme ori altceva?
- 8Muşcat de căpuşă !
- 1tratare lyme cronic
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 0Interpretare analize boala Lyme
- 3Capușă la fetița de trei ani jumatate
- 0Ce ar trebui sa fac daca m-a muscat o capusa?
- 0Muscatura de capusa
- 3Va rog ajutor!! acul capusei ramas in piele
- 0Borrelia
- 1Mușcătura de capusă
Mai multe informații despre: Boala Lyme Muscatura de capusa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: