mucozitati la bebe de 6 saptamani

21-03-2010
ancativilu
Nu este medic/terapeut
ancativilu
Nepotica mea a avut o scurgere abundenta din ureche, am dus-o la control ORL unde ni s-a spus ca este ceva viral. Tratamentul i s-a dat astfel: ospen in cazul in care face temperatura peste 38, 5[ nu a trecut de 38, 1], paracetamol la nevoie, otis pentru ureche si doua preparate pentru nasuc, am folosit doar picaturile pentru ca febra nu a mai facut. Problema este ca se ineaca cu mucozitatile pe care nu i le-au scos pentru ca nu aveau cu ce[nu aveau dispozitive asa mici]. I se curata nasucul la fiecare masa mucozitatile sunt insa undeva in gat.
1 comentarii
0
17-02-2011, ora 21:55
alynasiem
Nu este medic/terapeut
alynasiem
am baiatel de 7 saptamni si de pe la 4 saptamani are nasucul infundat. cateodata se si ineaca cu mucozitatile si uneori ramane fara respiratie cateva secunde, timp in care eu il pun pe o parte si il bat pe spate.de 2 zile am inceput sa ii pun ser si sa folosesc pompita dar nu am vazut niciun remediu.ar trebui sa consult medicul? si important este k peste o saptamana sunt programata la vaccinul de 2 luni. pot sa il fac sau sa il aman? astept raspuns cat se poate de repede sa stiu ce am de facut la vaccin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul