Mobilitate redusa la deget
Buna ziua!
Acum aproximativ o luna mi-a intrat cutitul in deget, iar pentru aproximativ 10 ore nu s-a oprit din a sangera, sangerarea oprindu-se cand am pus betadina si un fel de praf, pe care am uitat cum se nunumeste. Pentru cateva zile nu prea am putut sa misc degetul, dar cu timpul parea ca se vindeca. Acum nu pot sa folosesc degetul complet, deoarece il pot strange doar in jur de 50 la 100, iar rana nu s-a vindecat si este sensibila, intrucat daca ma lovesc din greseala la ea ma doare ma tare decat ar fi normal.
Acum aproximativ o luna mi-a intrat cutitul in deget, iar pentru aproximativ 10 ore nu s-a oprit din a sangera, sangerarea oprindu-se cand am pus betadina si un fel de praf, pe care am uitat cum se nunumeste. Pentru cateva zile nu prea am putut sa misc degetul, dar cu timpul parea ca se vindeca. Acum nu pot sa folosesc degetul complet, deoarece il pot strange doar in jur de 50 la 100, iar rana nu s-a vindecat si este sensibila, intrucat daca ma lovesc din greseala la ea ma doare ma tare decat ar fi normal.
3 comentarii
Buna ziua,
Este vorba despre deget de la mana sau de la picior?
Care dintre degete?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba despre deget de la mana sau de la picior?
Care dintre degete?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua! Este vorba despre degetul aratator de la mana, iar rana este la baza degetului.
Cel mai probabil ati sectionat unul din tendoanele flexoare ale degetelor, posibil chiar pe amandoua, iar miscarea care o faceti este cu ajutorul unor muschi accesori, muschii intrinseci. Fara interventie chirurgicala revenirea functiei este imposibila.
Evident pentru un diagnostic de certitudine este nevoie de examen clinic.
Evident pentru un diagnostic de certitudine este nevoie de examen clinic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Lovit deget mijlociu picior
- 3Ma puteți ajuta va rog ?? cineva m a călcat pe degetul mare de la picior
- 1Durere deget
- 1Recuperare deget picior
- 0Degete prinse la usa tractorului !!
- 1Deget mare mâna dreaptă
- 2Lovitură la degetul mare de la mâna dreapta
- 1Buna seara! In urma cu 5 zile mi.am prins degetul între două lemne
- 2Solicit parere pe baza radiografiei
- 2Deget lovit
- 1Deget prins la usa masinii