miscari fetale sau... altceva?
Buna ziua. Sunt in saptamana a 16-a de sarcina, din momentul conceptiei si de cateva zile simt ceva asemanator cu niste pocnituri in abdomenul inferior, dar nu intotdeauna, in special cand stau culcata, mai ales noaptea. Am inteles ca e foarte probabil sa fie lichidul amniotic in miscare datorita miscarilor fetale. Mi-e teama de sarcinile oprite in evolutie si as vrea sa ma asigur ca nu mi se va intampla si mie, chiar daca teoretic, am cam iesit cat de cat, din sfera pericolului, dat fiind ca sunt la finalul primei luni din trimestrul 2. Ce vreau sa stiu este daca aceste 'pocnituri' sunt intr-adevar dovezi ale miscarilor fatului. Am facut o ecografie acum 2 saptamani si inima bebelusului batea foarte bine, chiar foarte puternic, era bien dezvoltat pentru varsta lui si destul de vioi.. Morfofetala o am programata pe 18 aprilie si vreau sa nu mai stau cu stres intruna, intrebandu-ma mereu daca mai traieste.
3 comentarii
Sunt miscarile fetale, nu te speria..incepand de acum cel mic se va face simtit frecvent..
Nu te mai stresa, pentru ca il stresezi si pe micut.Probabil ca esti la prima sarcina si esti si o fire mai anxioasa
intr-adevar, sunt si la prima sarcina si sunt si foarte anxioasa. Dupa ce m-au ingrozit toate cazurile - extrem de multe - de sarcini oprite in evolutie, inclusiv dupa 12 saptamani de gestatie, pandesc fiecare reactie a corpului. Multumesc de linistire.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2saptamana 16 de sarcina-chist hidatic hepatic
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 1Gravida, calatorie in afara tarii
- 2Miscari fetale
- 3Cat de jos poti simti miscarile bebelusului?
- 0Copilul este pozitionat cu capul în jos, aproape de col, la doar 16 saptamani de sarcina
- 0Întrebare: la câte săptămâni misca bebelusul (sunt la prima sarcina)
- 0Miscarile bebelusului
- 1Miscarile bebelusului
- 2Burta tuguiata !!! Sunt însărcinată în 18 saptamani
- 2Miscarile se simt ca niște furnicaturi?
- 0Neclaritate sarcina! sunt in 16 saptamani de sarcina si 2 teste au iesit negative
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 16 miscarile fetale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: