Copilul este pozitionat cu capul în jos, aproape de col, la doar 16 saptamani de sarcina
Buna ziua,
Numele meu este Ana-Maria si sunt însărcinată în 16 săptămâni. Locuiesc în Londra dar am fost de curand la un control în România pentru ca am avut ceva experiente neplăcute la spitalele din U.K.
Doamna doctor din România mi-a spus că bebele este pozitionat foarte jos, aproape de col si nu are suficient spatiu. Colul este închis, dar problema este ca bebele este îngrămădit. Mi s-a facut si ecografie transvaginala si mi s-a confirmat că nu ar fi trebuit să vedem bebele pentru ca ar fi trebuit să fie pozitionat sus.
Va rog dacă se poate sa-mi spuneti ce riscuri sunt!
Va multumesc mult.
Cu respect,
Ana-Maria
Numele meu este Ana-Maria si sunt însărcinată în 16 săptămâni. Locuiesc în Londra dar am fost de curand la un control în România pentru ca am avut ceva experiente neplăcute la spitalele din U.K.
Doamna doctor din România mi-a spus că bebele este pozitionat foarte jos, aproape de col si nu are suficient spatiu. Colul este închis, dar problema este ca bebele este îngrămădit. Mi s-a facut si ecografie transvaginala si mi s-a confirmat că nu ar fi trebuit să vedem bebele pentru ca ar fi trebuit să fie pozitionat sus.
Va rog dacă se poate sa-mi spuneti ce riscuri sunt!
Va multumesc mult.
Cu respect,
Ana-Maria
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2saptamana 16 de sarcina-chist hidatic hepatic
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 3sarcina cu probleme
- 8care sunt simptomele cand o sarcina nu mai evolueaza
- 3miscari fetale sau... altceva?
- 1Gravida, calatorie in afara tarii
- 0Neclaritate sarcina! sunt in 16 saptamani de sarcina si 2 teste au iesit negative
Mai multe informații despre: evolutia sarcinii sarcina saptamana 16
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: