Micsorare volum cornete

04-01-2008
CIBI CIBI
Nu este medic/terapeut
CIBI CIBI
daca fac operatia de micsorare a volumului de cornete cu un aparat ce actioneaza cu radiofrecventa voi scapa definitiv de rinita hipertrofica ?????sau poate reaparea????daca a mai facut cineva aceasta operatie as vrea sa stiu si eu cum se simte dupa si cat a costat operatia..
12 comentarii
0
04-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
DA, actiune aparatului cu radiofrecventa este difinitiva si nu trebue sa te reoperezi. Interventia este cu anestezie locala, nu ai dureri nici in timpul nici dupa..interventie! Simti ca se petrece ceva in nasul tau dar nu ai senzatia de durere.
Mai asteapta si parerea pacientilor care au trecut prin asa interventie!
0
01-02-2008, ora 00:00
Gaby211081
Nu este medic/terapeut
Gaby211081
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Va rog sa imi spune-ti si mie unde se poate face aceasta operatie. Eu mi-am facut operatia cu laser pentru micsorarea cornetelor insa problemele au revenit dupa 2 ani.
0
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
depinde din ce zona a tarii esti !
Dupa cate am aflat de pe net. Exista aparate ELLMAN pt. chirurgie cu radiofrecventa in Bucuresti, Cluj, In zona moldovei...Iasi, Bacau, P.Teamt.
Eu personal lucrez cu asa aparat in Pascani !
0
Gaby211081
Nu este medic/terapeut
Gaby211081
Eu sunt din Bucuresti. Ai cumva idee unde se poate face aceasta interventie in Bucuresti?
0
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da. http://www.drmocanu.ro.
Ai sa gasesti tot ce te intereseaza.
Anunta.ma ce ai rezolvat.
succes.
0
Gaby211081
Nu este medic/terapeut
Gaby211081
Multumesc mult pentru informatii! O sa imi fac imediat o programare!
0
21-05-2008, ora 00:00
Gaby211081
Nu este medic/terapeut
Gaby211081
Da, sunt tot eu. Am reusit sa imi fac programare la Dr. Mocanu. Dupa mai multe consultatii, tratamente ce nu au dat rezultat si multi bani cheltuiti, dl doctor m-a programat la operatie. Insa suma ceruta pentru operatie este de cca. 1000 de euro!!! cum nu dispun de acesti bani si nici nu voi dispune prea curand ma trezesc din nou in situatia de la inceput. Si ce e cel mai rau e ca tot cu Olinth-ul dupa mine sunt!
Din pacate nu toti putem strange 1000 de euro peste noapte! Pentru noi care ar fi solutia???
0
21-05-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
drumul pana la Pascani..este mult mai eftin...NU?
0
01-07-2008, ora 00:00
kgirl
Nu este medic/terapeut
kgirl
Dle doctor, cat costa exact operatia aceasta la dvoastra? sau eventual spuneti mi unde o pota face in bucuresti la un pret mai rezonabil decat la dr mocanu. multumesc
0
30-10-2009, ora 10:17
SCUMPY
Nu este medic/terapeut
SCUMPY
Buna, d-le doctor m-ar interesa ce se mai poate face in cazul meu, sufar de rinita atrofica de 5 ani, am facut operatie acu 2 ani dar puroiul si mirosul au revenit dupa aproape 1 an de la operatie, am incercat o multime de tratamente naturiste, va rog spuneti-mi ce se mai poate face in cazul meu?multumesc
0
30-10-2009, ora 10:53
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este greu sa ma dau cu parerea daca nu am vazut nasul.
sunt multe forme de rinita atrofica.
principalul tratament este prin aerosoli sau inhalatiii+ spalaturi nazale. si administrarea de uleiuri local.
0
23-04-2014, ora 17:33
Xanthippa
Nu este medic/terapeut
Xanthippa
Hristos a-nviat!

Pt. SCUMPY: La RINITA ATROFICA este necesar PROPOLISUL! Propolis in glicerina, deci unguent (Proporinol), de la Apifarm - Apimedica, Bucuresti. Tot acolo ei au si Propoheliant, adica propolis in ulei, lanolina si vaselina, sub forma lichida, si o solutie speciala pt. AEROSOLI CU PROPOLIS.Propolisul face ca celulele seroase si mucoase din pituitara sa secrete ser si mucus.

Evitati aerosolii propriu-zisi, de la Praid, Govora, Caciulata etc., pt. ca acestia usuca si mai mult mucoasa. Va puteti procura si un umidificator pt. camera.

Mai este bun si ULEIUL DE CHIMEN NEGRU.

De asemeni, vitalizarea organismului prin fier, complexul de B-uri, laptisor de matca. Ideea e sa se produca o hematopieza si o vascularizare cat mai buna local.

Ajuta pt. hidratarea mucoasei si uleiurile de: susan, luminita-noptii (primula) sau din boabe de struguri, dar mai ales din masline si din argan, dar sa fie naturale, presate la rece.

Pt. eliminarea crustelor - ser fiziologic, spalaturi cu sare de mare/ sare grunjoasa de Himalaya in apa (fiarta si racita, pana la starea de calduta)si, din cate am auzit, si aerosoli cu iod (Lugol), dar aici ar fi ceva controverse.

Daca problema e chiar grava si persista, stiam ca se poate face operatie de ingustare a lumenului foselor nazale (dar se poate largi la loc, dupa o vreme)sau de deschidere a canalului lacrimal in meatul mijlociu al foselor nazale, daca uscaciunea e foarte mare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Furunculul nasului

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: