Micoza aparuta in urma unui tratament cu antibiotice

37 comentarii 1 2
0
03-10-2012, ora 21:12
rocmar
Nu este medic/terapeut
rocmar
Buna seara.
Sper ca un medic de specialitate sa ma ajute cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema:
Acum o saptamana jumatate, m-am prezentat la un control ginecologic unde mi s-a desoperit o anexita si ovarul drept hiperactiv din cauza intreruperii de 1 an de zile a anticonceptionalelor.
Tratamentul pentru anexita a constat in ovule cu betadina si ovule klion plus un antibiotic, amoksilav.Ovulele a trebuit sa le iau o seara da..una nu.Cate 7 din fiecare.
Intr-una din seri am incercat sa introduc ovulul Klion, dar nu m-am prea descurcat.Mai exact am simtit cum ovulul a ramas oarecum blocat si nu am mai insistat cu introducerea lui, pentru a evita anumite leziuni.A doua zi dimineata, pe absorbant, am observat ca ovulul nu se dizolvase asa cum a trebuit si l-am gasit sfaramat..inmuiat...cu cateva firicele de sange.De atunci..au trecut 4 zile, iar in prima zi am avut o scurgere rozie(m-am gandit ca e probabil vreo leziune minora), iar in urmatoarele 3 zile o scurgere de mica intensitate maronie. Initial am crezut ca e ciclu, dar dureaza cu aceeasi intensitate si culoare de cateva zile, fara alte modificari, in plus, cliclul trebuia sa-mi vina peste vreo 6 zile si nu am avut niciodata dereglari.
Din pacate medicul la care am fost nu este de gasit si am apelat la experienta unora de aici in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Ce-ar putea fi?
0
16-10-2012, ora 18:24
ancutamicuta
Nu este medic/terapeut
ancutamicuta
buna ziua! am si eu o intrebare. am fost diagnosticata cu colpita mixta si am primit un tratament cu ovule..le pot lua daca sunt virgina?? eu ma gandesc ca nu dar as vrea un raspuns mai sigur. multumesc!
0
16-10-2012, ora 20:06
rodicastroe
Nu este medic/terapeut
rodicastroe
PT. SIC. AM AVUT ACELEASI SIMPTOME CA SI TINE. LA MINE S-A CONSTATAT A FI DE LE TIROIDA. SANATATE MULTA!
0
07-04-2014, ora 13:54
masty
Nu este medic/terapeut
masty
Salut Buny87
Avem si noi aceiasi boala care ai avuto tu..dar prietens mea nu vrea nici in ruptul capului..eu citind pe internet am crezut ca e candida si am urmat un tratament cu crema canesten si niste pastile.dar se pare ca nu si au facut efectul. Poti sa imi spui si mie pana la urma cum ai scapat si tu si prietenul tau si ce diagnostic ai avut.
Multumesc mult !!
0
07-04-2014, ora 13:57
masty
Nu este medic/terapeut
masty
..nu vrea sa mearga la doctori vroiam sa zic..
Eu am niste pete rosi care apar si dispar.mi se mai exfoliaza pielita de pe capul penisului si se umezeste asa...iar prietena mea are simtomele tele
0
12-02-2016, ora 21:26
Marix
Nu este medic/terapeut
Marix
Buna seara am si eu o întrebare... iau anticoncepţionale si am fost la farmacie pt a-mi recomanda ceva pt răceala si mi-a dat klion dupa al 4 le-a ovul îmi mi-a curs ceva rozaliu spre roşu pe tamponul zilnic si nu înţeleg de la ce ar putea fii? Eu am mai luat klion încă o data si nu mi sa mai întâmplat... Ma puteţi ajuta ??
0
16-02-2016, ora 13:47
Aivliss
Nu este medic/terapeut
Aivliss
Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Folosesc capsule vaginale Nagyn si nu inteleg de ce acestea nu se elimina. Seara cand il introduc pe urmatorul se simte ca ar fi acolo ceva cremos. Este in regula ? Ma gandesc ca fiind capsule se comporta altfel, dar as vrea sa fiu sigura ca nu este nicio problema.
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: