Mic nodul pe picior

17-03-2008
dana83
Nu este medic/terapeut
dana83
Buna ziua, ma numesc Daniela si am 24 de ani. Am un mic nodul la picior (nu stiu exact cum sa-l numesc) cu diametrul de jumatate de centimetru, culoare roz. Acum 7-8 ani am avut un mic cos in acel loc, rezultat din cresterea unui fir de par sub piele. Am scos acel cos si nu l-am lasat sa se vindece, in repetate randuri l-am rupt pana cand am constatat ca se formeaza pungute de sange. L-am lasat asa si s-a format o bobita cu diametrul mai sus mentionat fara terminatii nervoase pentru ca nu simt nimic cand o ating in schimb ma doare destul de rau cand ma lovesc acolo. Sunt ingrijorata pentru ca nu vreau sa creasca si mai mult sa apare alte complicatii, si as vrea sa o scot pentru ca nu este nici estetica. La cine ar trebui sa apelez aici in Iasi pentru acest lucru?
Va multumesc anticipat si astept rapsunsul dumneavoastra,
Dana
4 comentarii
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Nu pare ceva grav, probabil un pilomatrixom, sau un chist sebaceu.
Trebuie insa rezolvat pentru ca o leziune de acest tip poate crea neplaceri.
Adresati-va oricarui spital dispune de sectie de Chirurgie Plastica Reconstructiva. Operatia se face in ambulator, sub anestezie generala, cu excizia intregului, , nodul, , si cu trimiterea acestuia pentru examen histopatologic. Examenul histopatologic va stabilii exact natura leziunii dumneavoastra.
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
.mii de scuze.este vorba despre anestezie locala, bineinteles!;
operatie benigna, minim dureroasa, acoperita de asigurarile de sanatate
0
21-04-2015, ora 17:31
1960
Nu este medic/terapeut
1960
Dle doctor,
si eu am un mic nodul pe buza interioara diametru aprox 5mm.
uneori cand nu-s atent il musc si ma doare.
Ce ma sfatuiti sa-l las asa sau sa-l scot?
multumesc
0
27-06-2024, ora 19:37
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Nu înțeleg pe deplin cum arată totul la voi. Dar sunteți siguri că nu este deformare valgus a piciorului? Și eu am avut probleme cu umflăturile la picioare, iar gelul Depanten m-a ajutat. Este sub formă de gel și l-am comandat online.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul