Metoda crosslinking

23-07-2013
Lazar Virginia Constanta
Nu este medic/terapeut
Lazar Virginia Constanta
Bună ziua! Vă deranjez cu o mare rugăminte şi, în acelaş timp, întrebare: Se poare trata: OS-KERATOPATIE BULOASĂ IMPLANT PSEUDOFAK CAMERĂ POSTERIOARĂ ? Am fost operată de cataractă, în aprilie, 2012...şi de atunci nu am o singură zi în care să nu am dureri, lăcimări intense şi inflamaţii ale ochiului stg. Este aproape inuman, ţinând cont că urmez cu stricteţe tratamentele prescrise, să îndur atâta suferinţă! Foarte prompţi şi amabili, medicii de al clinica Vista Vision, Timişoara, mi-au dat un răspuns:
'Rezolvarea definitiva a problemei dumneavoastra se face prin transplant de cornee pe care din pacate nu avem posibilitatea sa il facem in clinica noastra.Va putem ajuta sa nu va mai doara prin metoda crosslinking sau cu o lentila terapeutica, prin aceste doua metode vederea nu va fi imbunatatita.'
Lentilă terapeutică, am folosit, dar din cauza inflamaţiei nu se mai poate aplica...aşa că mai rămâne doar metoda crosslinking, despre care doresc să aflu mai multe amănunte cât şi, avantajele şi dezavantajele ei... În speranţa unui răspus, VĂ MULŢUMESC FRUMOS!
2 comentarii
0
28-07-2013, ora 18:36
Lazar Virginia Constanta
Nu este medic/terapeut
Lazar Virginia Constanta
Mi-ar fi plăcut să primesc un răspuns din partea dumneavoastră...Nu renunţ...mai aştept! MULŢUMESC FRUMOS!
0
08-12-2014, ora 17:19
amihaela
Nu este medic/terapeut
amihaela
daca ai dosarul si toate analizele medicale, poti sa ii contactezi o reprezentanta medicala care are contract cu unul dintre cele mai renumite spitale de oftalmologie.
cel putin o sa ai un raspuns si vei sti ce poti face.
0311076750
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.