Mercur termomentru + rana
Am spart un termometru in mana si mercurul a intrat in contact direct cu taietura provocata de sticla termometrului. E cazul sa imi fac probleme? Se poate muri din asa ceva?
1 comentarii
0
20-06-2010, ora 00:47
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Xisal, s-ar putea să fie cazul să vă faceţi un fel de probleme. Mercurul este un metal lichid foarte toxic şi, prin urmare, are abilitatea să producă intoxicaţii, şi nu numai.
Ar fi indicat să vă faceţi 2 analize toxicologice - decelarea mercurului din plasmă şi urină - pentru a exclude chiar şi cel mai mic risc de contaminare, şi bineînţeles, excluzând acest risc, Slavă Domnului, în mod automat veţi putea să excludeţi şi posibilele efecte negative. Mai bine preveniţi decât să trataţi!
Analizele despre care v-am vorbit - mercurul din plasmă şi urină - pot fi făcute, de exemplu, în cadrul laboratorului de analize Synevo, din Bucureşti (ambele analize costă circa 70 de Ron).
Consultaţi şi un medic internist sau, dacă nu puteţi, consultaţi-vă măcar cu medicul dvs. de familie :-)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Ar fi indicat să vă faceţi 2 analize toxicologice - decelarea mercurului din plasmă şi urină - pentru a exclude chiar şi cel mai mic risc de contaminare, şi bineînţeles, excluzând acest risc, Slavă Domnului, în mod automat veţi putea să excludeţi şi posibilele efecte negative. Mai bine preveniţi decât să trataţi!
Analizele despre care v-am vorbit - mercurul din plasmă şi urină - pot fi făcute, de exemplu, în cadrul laboratorului de analize Synevo, din Bucureşti (ambele analize costă circa 70 de Ron).
Consultaţi şi un medic internist sau, dacă nu puteţi, consultaţi-vă măcar cu medicul dvs. de familie :-)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?