Menstruatie mai rapida !
Buna, menstruatia prietenei mele a venit mai repede cu o saptamana fata de data normala, se poate sa fie insarcinata daca am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei trecute ? Eu stiam ca daca intarzie se poate vorbii despre o sarcina, dar daca vine mai repede ?
Ajutati-ma va rog !
Ajutati-ma va rog !
5 comentarii
Sa faca test de sarcina.
Dar, in principiu, poate fi vorba de o dereglare hormonala sau alta problema ginecologica. Sa mearga sa faca PAP si analiza secretiei daca n-a facut in acest an.
Dar, in principiu, poate fi vorba de o dereglare hormonala sau alta problema ginecologica. Sa mearga sa faca PAP si analiza secretiei daca n-a facut in acest an.
sex neprotejat cand e la menstruatie? la menstruatie sunt cele mai multe bacterii stranse. poate te alegi cu vreo boala
Fara sa judec pe nimeni, fiecare face sex cum vrea, unde vrea, dar observatia ta, Andra este redundanta. Adica omu si-o vara si-n rahat (am vazut ca i-ai raspuns la topic) asa ca menstruatia i se pare irelevanta. Tu ai mare dreptate, n-ai cum sa nu iei o multime de bacterii care se manifesta in timp, nu musai a doua zi, dar sprinter se pare ca a ales in cunostinta de cauza. Probabil si partenera.
stiu ca de obicei dau mai multe "amanunte" decat ar trebui dar sper ca din informatiile expuse, omul sa inteleaga cate ceva. imi place sa ii ajut si sa ma implic. ramane la latitudinea lor...
Bine faci, felicitari! Dincolo de parerile noastre personale trebuie sa fie ideea ca orice informatie corecta poate ajuta pe cineva sa aiba o viata un pic mai buna, poate ajuta la decizii mai corecte.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme in timpul menstruatiei
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 3zile de menstruatie
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 7menstruatie?
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 2anticonceptionale pt reglarea menstruatiei??
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 9Intarzierea menstruatiei
- 1examen de urografie este influentat de venirea ciclului menstrual?
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: