menstruatie dupa chiuretaj
Daca nici dupa 6 saptamani dupa avort incomplet urmat de chiuretaj.nu apare menstruatia ce probleme ar putea sa apara?
Ar trebui sa ma alarmez?Care ar fi cauza?
Ar trebui sa ma alarmez?Care ar fi cauza?
2 comentarii
Cauza ar putea fi o chiuretare prea profunda a mucoasei uterului cu refacerea intarziata a acesteia. Eu cred ca ar fi bine sa mai faci un consult ginecologic; astfel vei sti mai clar care este situatia ta si vei putea afla mai multe raspunsuri la intrebarile tale. Multa sanatate!
Vreau sa va cer ajutorul!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa un chiretaj, menstruatia mi-a venit cam dupa 5 sapt jumate! Am fost la control dupa chiuretaj dupa 2 sapt si mi s-a spus ca totul e ok!
Iar cand mi-a venit prima mentruatie am si inceput sa iau anticonceptionale la recomandarea doctorului! Menstruatia mi-a venit insa f putin (nu imi cursese f mult ) dupa care la 4 zile a inceput sa isi dea drumul si am niste dureri cumplite! E normal asa ceva??? Si cat o sa mai dureze!
Dupa un chiretaj, menstruatia mi-a venit cam dupa 5 sapt jumate! Am fost la control dupa chiuretaj dupa 2 sapt si mi s-a spus ca totul e ok!
Iar cand mi-a venit prima mentruatie am si inceput sa iau anticonceptionale la recomandarea doctorului! Menstruatia mi-a venit insa f putin (nu imi cursese f mult ) dupa care la 4 zile a inceput sa isi dea drumul si am niste dureri cumplite! E normal asa ceva??? Si cat o sa mai dureze!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatie dupa avort
- 4menstruatia dupa avort
- 0Sunt insarcinata?
- 4Intarzierea menstruatiei dupa chiuretaj
- 0Întârziere menstra 7 zile și înlocuită cu scurgere maro apoasa.
- 0Menstruatie intarziata
- 2Flux diminuat menstrual
- 2Menstruatia dupa avort medicamentos
- 4Menstruație după intrerupere de sarcina
- 0Sangerari după chiuretaj!
- 1Fara menstruatie dupa chiuretajul unei sarcini oprite din evolutie
- 0Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana
- 0Sângerare ambundenta!
- 4Chiuretaj
- 1La cat timp după avort medicamentos a apărut menstruația ?
- 0menstruație după avort
- 0Avort medicamentos
Mai multe informații despre: menstruatia dupa avort