Menstruatie cu cheaguri foarte mari
![adseana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua
Am 42 de ani, de 8 luni mi s-a montat un sterilet Myrena, deoarece am fibrom uterin. Pana acum, ciclurile au fost normale, mai lungi ca durata si mai abundente la inceput (imediat dupa montarea steriletului) si mai scurte ca durata si putine cantitativ pana luna aceasta. De 2 zile mi-a venit ciclul, am avut dureri foarte mari in prima zi si azi a fost doar cu cheaguri foarte mari si foarte multe. La controlul periodic sunt programata abia pe luna viitoare ( la primul control, dupa 3 luni de la montarea steriletului totul a fost ok).
Este posibil sa fi eliminat steriletul? Sau care pot fi cauzele acestei sangerari cu cheaguri?
Multumesc!
Am 42 de ani, de 8 luni mi s-a montat un sterilet Myrena, deoarece am fibrom uterin. Pana acum, ciclurile au fost normale, mai lungi ca durata si mai abundente la inceput (imediat dupa montarea steriletului) si mai scurte ca durata si putine cantitativ pana luna aceasta. De 2 zile mi-a venit ciclul, am avut dureri foarte mari in prima zi si azi a fost doar cu cheaguri foarte mari si foarte multe. La controlul periodic sunt programata abia pe luna viitoare ( la primul control, dupa 3 luni de la montarea steriletului totul a fost ok).
Este posibil sa fi eliminat steriletul? Sau care pot fi cauzele acestei sangerari cu cheaguri?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 2menstra inchisa la culoare cu cheaguri-anormal?
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 3hemoragie menstruala prelungita
- 0Cheaguri de sange Yasmine.
- 2Sangerare apoasa, cheaguri de sange la cateva zile dupa actul sexual
- 4Menstruatie prelungita!!
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 4Avort spontan sau sarcină extrauterină?
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 1Sangerări abudente de 10 zile
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Probleme cu menstruația
- 0Ajutati-ma!!! mi-a venit dar ff putin, cheag mic de sange,
- 0Intrebare - menstruatie cu cheaguri maronii
- 0Ajutor - am inceput sa am cheaguri de sange maricele
- 3Sarcină pierduta sau dereglare ??
- 2Cilcu anormal poate pe fond psihic
Mai multe informații despre: menstruatia cu cheaguri