Menstruatie cu cheaguri foarte mari
Buna ziua
Am 42 de ani, de 8 luni mi s-a montat un sterilet Myrena, deoarece am fibrom uterin. Pana acum, ciclurile au fost normale, mai lungi ca durata si mai abundente la inceput (imediat dupa montarea steriletului) si mai scurte ca durata si putine cantitativ pana luna aceasta. De 2 zile mi-a venit ciclul, am avut dureri foarte mari in prima zi si azi a fost doar cu cheaguri foarte mari si foarte multe. La controlul periodic sunt programata abia pe luna viitoare ( la primul control, dupa 3 luni de la montarea steriletului totul a fost ok).
Este posibil sa fi eliminat steriletul? Sau care pot fi cauzele acestei sangerari cu cheaguri?
Multumesc!
Am 42 de ani, de 8 luni mi s-a montat un sterilet Myrena, deoarece am fibrom uterin. Pana acum, ciclurile au fost normale, mai lungi ca durata si mai abundente la inceput (imediat dupa montarea steriletului) si mai scurte ca durata si putine cantitativ pana luna aceasta. De 2 zile mi-a venit ciclul, am avut dureri foarte mari in prima zi si azi a fost doar cu cheaguri foarte mari si foarte multe. La controlul periodic sunt programata abia pe luna viitoare ( la primul control, dupa 3 luni de la montarea steriletului totul a fost ok).
Este posibil sa fi eliminat steriletul? Sau care pot fi cauzele acestei sangerari cu cheaguri?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 2Menstruatie cu cheaguri - e ceva grav?
- 7Menstruatie cu cheaguri (inchis la culoare)
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 3hemoragie menstruala prelungita
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 0cheaguri mari de sange
- 7menstruatia in timpul ac
- 2sarcina si cheaguri de sange urgent!
- 4Menstruatie prelungita!!
- 0ciclu menstrual maro
- 4Avort spontan sau sarcină extrauterină?
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 1Durere mare menstruatie
- 2Cheagurile de sânge la menstruație sunt normale?
- 0Intrebare - menstruatie cu cheaguri maronii
- 0Ajutor - am inceput sa am cheaguri de sange maricele
- 2Cilcu anormal poate pe fond psihic
Mai multe informații despre: menstruatia cu cheaguri