menstruatie care nu se opreste

28-02-2008
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
luna aceasta mi-a venit menstruatia cand eram la pastiluta 14 (din folia de 21, novynette) si a tinut timp de 14 zile timp in care m-am simtit slabita si cu dureri de burta si spate.am luat picaturi alchemilla, 30 pic inainte de masa de 2 ori pe zi timp de 2 zile si s-a oprit sangerarea. dupa 2 zile ciclul mi-a venit din nou. nu mai stiu ce sa fac.oare sa fiu asa de racita? in general cand raceam ma tinea cu o zi sau doua mai mult si atat. ciclul meu era normal, regulat de 28-29 zile si ma tinea cam 5 zile. sunt casatorita si iau anticonceptionale novynette de 2 ani in care nu am avut probleme. nu am bebe.va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat! acum ma simt bine dar ciclul imi curge din nou. multumesc mult!
1 comentarii
0
28-02-2008, ora 00:00
carola
Nu este medic/terapeut
carola
scuze nu sunt medic sunt doar o fidela prietena al acestui forum, as putea sa-ti sugerez sa nu mai astepti sa consulti un medic ginecolog.Am patit si eu odata ceva de genul am asteptat prea mult si a trebuit sa stau in spital cateva zile.eu zic sa nu mai astepti.sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul