menstruatia dupa nastere

25-01-2011
yusty
Nu este medic/terapeut
yusty
salutare
Am nascut iar dupa nastere am avut menstruatie la o luna iar la 10 zile dupa mi a venit iar. Este normal sau sunt insarcinata iar.
3 comentarii
0
26-01-2011, ora 11:57
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este normal, mai ales daca ati intrerupt alaptarea. Puteti ramanea insarcinata oricand.
0
16-02-2011, ora 11:23
yusty
Nu este medic/terapeut
yusty
Nu am intrerupt alaptarea si inca ma ingrijoreaza aceasta problemaiar acumla care data sa ma astept la menstruatie la prima data sau la cea de a doua oara
0
27-07-2012, ora 11:24
OTILIA-IULIANA
Nu este medic/terapeut
OTILIA-IULIANA
buna ziua! am nascut natural in data de 28.01.2012. am alaptat integral beblusul meu pana la varsta de 5 luni, cand am inceput sa fac diversificarea alimentatiei sale. pe data de 21.06 mi-a venit menstruatia, care a durat cam 7 zile. astazi suntem in data de 27.07 si menstruatia intarzie. mentionez ca inainte de sarcina am avut un ciclu regulat in ciuda problemelor ovarelor care sunt polichistice. la 2 luni dupa nastere, cand am fost la controlul ginecologic, doctorul mi-a recomandat anticonceptionale pentru a scapa de chisturile de pe ovare, insa nu am putut sa urmez tratamentul deoarece aveam dureri de cap si stare de nervozitate in permanenta. acum nu mai urmez nici un tratament. intrebarea mea este urmatoarea: as putea sa fiu iar insarcinata sau este vorba de o deregglare a ciclului menstrual?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația după sarcină
  • Menstruația după naștere
  •