Meningita caini

Buna ziua sper ca cineva ma pote ajuta. Cățelul meu in vârsta de 5 ani are meningita. Nu este o meningita bacteriana pt ca primește cortizon. Starea lui nu s-a îmbunătățit f mult. S-ai făcut analize, controale dar nu ma pote lămurii nici un vet dacă se va face 100% bine, iar eu m-am saturat sa se experimenteze pe el țin sa Menționez ca au fost momente când avea dureri ff mari.
As vrea sa știu dacă cineva a mai trecut prin asta cu animalul sa de companie și dacă este vreo șansa sa se facă bine. Câinele prietenei mele a făcut un atac de apilepsie din aceasta cauza și a murit. Prefer, dacă este cazul sa ii fac Injecția la timp decât sa se chinuie sau sa moara in fata mea acasă… va mulțumesc pt eventuale răspunsuri sau pareri
As vrea sa știu dacă cineva a mai trecut prin asta cu animalul sa de companie și dacă este vreo șansa sa se facă bine. Câinele prietenei mele a făcut un atac de apilepsie din aceasta cauza și a murit. Prefer, dacă este cazul sa ii fac Injecția la timp decât sa se chinuie sau sa moara in fata mea acasă… va mulțumesc pt eventuale răspunsuri sau pareri
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Administrare Kesium 500mg
- 2Mușcătura de caine
- 0Husky probleme cu picioarele din spate
- 0Interpretare analize de sange bichon
- 0Pneumonie bulldog francez
- 1Boli transmise de la caine la om
- 0Lipoame/ erupții cutanate cu ulcerații rottweiler
- 0Umflatura coate ciobanesc german
- 3Ce paraziti sunt si care este remediul?
- 0Parvoviroza la pui de golden