medrol

16-12-2009
pandra
Nu este medic/terapeut
pandra
ma numesc, andra, de o luna am aflat k am aspergillus, i-au medrol cu ketoconazol., am citit pe internet ca cele 2 medicamente nu prea merg impreuna, adica medrolul cu un medicament ptr fungi...nu mai inteleg nimic, dar asa mi-a prescris medicul meu de la bucuresti care mi-a descoperit aceasta boala si de care sunt banuita de u an, dar nu mi-a iesit niciodata la bronhoscopie, am facut si lavaj, dar de data asta la un lavaj s-a descoperit, oare pana acum de ce nu s-a vazut? marea mea intrebare era de la ce tremur foarte tare, mainile imi tremura si picioarele parca nu ma mai tin sa merg, nu am putere in ele.sa nu mai zic de starile de lesin si de sfarseala...
17 comentarii
0
16-12-2009, ora 12:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Efectele secundare de la Medrol si Ketocozanol sunt multiple si severe !
Contra la aspergillus ele nu au nici un efect de durata.

Medrol Side Effects

"Fluid and Electrolyte Disturbances
Sodium retention
Congestive heart failure in susceptible patients
Hypertension
Fluid retention
Potassium loss
Hypokalemic alkalosis

Musculoskeletal
Muscle weakness
Loss of muscle mass
Steroid myopathy
Osteoporosis
Tendon rupture, particularly of the Achilles tendon
Vertebral compression fractures
Aseptic necrosis of femoral and humeral heads
Pathologic fracture of long bones

Gastrointestinal
Peptic ulcer with possible perforation and hemorrhage
Pancreatitis
Abdominal distention
Ulcerative esophagitis
Increases in alanine transaminase (ALT, SGPT), aspartate transaminase (AST, SGOT), and alkaline phosphatase have been observed following corticosteroid treatment. These changes are usually small, not associated with any clinical syndrome and are reversible upon discontinuation.

Dermatologic
Impaired wound healingPetechiae and ecchymoses
May suppress reactions to skin tests
Thin fragile skin
Facial erythema
Increased sweating

Neurological
Increased intracranial pressure with papilledema (pseudo-tumor cerebri) usually after treatment
Convulsions
Vertigo
Headache

Endocrine
Development of Cushingoid state
Suppression of growth in children
Secondary adrenocortical and pituitary unresponsiveness, particularly in times of stress, as in trauma, surgery or illness
Menstrual irregularities
Decreased carbohydrate tolerance
Manifestations of latent diabetes mellitus
Increased requirements of insulin or oral hypoglycemic agents in diabetics

Ophthalmic
Posterior subcapsular cataracts
Increased intraocular pressure
Glaucoma
Exophthalmos

Metabolic
Negative nitrogen balance due to protein catabolism
The following additional reactions have been reported following oral as well as parenteral therapy: Urticaria and other allergic, anaphylactic or hypersensitivity reactions.

-

Ketoconazol impiedica formarea de Ergosterol, substanta din care se sintetizeaza in organism vitamina D, o vitamina esentiala !!!

Ketoconazole may increase the concentration of warfarin (Coumadin) in blood by reducing the elimination of warfarin. Therefore, the effect of warfarin may increase, leading to an increased tendency to bleed.

SIDE EFFECTS: Ketoconazole can cause rash, itching, nausea, vomiting, abdominal pain, headache, dizziness, fatigue, impotence, and blood count abnormalities. Rarely, ketoconazole has serious allergic reactions (anaphylaxis). Also rarely, ketoconazole has been associated with severe depression, hair loss, and tingling sensations. Liver dysfunction has also been reported. Signs of liver problems include unusual fatigue, loss of appetite, nausea and vomiting, yellowing of the skin (jaundice), dark urine, and pale stools
0
17-12-2009, ora 09:28
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Substanţa activă din medrol are capacitatea de a destabiliza concentraţile de calciu şi magneziu din sânge; o posibilă hipocalcemie poate induce acel tremor. Combinarea Medrolului cu ketoconazolul este permisă, dar doar în cazuri foarte rare (persoana nu trebuie să aibă antecedente severe). Consultaţi un alt medic sau apelaţi la o terapie naturistă.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-12-2009, ora 23:03
pandra
Nu este medic/terapeut
pandra
cum adik nu au efect de durata?????
0
18-12-2009, ora 05:35
Au efecte cât timp le luaţi, dar şi o perioadă relativ mică după încetarea tratamentului.
0
18-12-2009, ora 16:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Adica in urma tratamentului de mai sus aspergillus nu va disparea complet si ori va reapare oair va apare un alt patogen si ma daunator. Asa cum este imposibil sa omor toti tantari cu insecticide tot asa de imposibil este sa omori si toti patogenii din organism, este o lupta inutila si cu daune pentru organism.
Cu alte cuvinte un tratament fara folos si cu daune.
0
12-08-2011, ora 18:51
marian_30
Nu este medic/terapeut
marian_30
salut! de 1 luna jumate iau medrol A32mg pentru mi s-a descoperit o boala a plamanilor numita BOOP. Tratamentul trebuie sa-l iau 3 luni. de 2 saptamani mi-au aparut pe maini si apoi pe picioare niste puncte rosii. Aceste puncte au aparut de la medrol? Cum pot scapa de ele?
0
14-08-2011, ora 19:13
pandra
Nu este medic/terapeut
pandra
nu am mai intrat aici de 2 ani se pare, at. am fost f bolnava, nici nu am avut aspergilius asa cum am si luat trtament:(, nu pot sa cred ce am patit din cauza dr.tabacu de la marius nasta din buc...dupa tratamentul ei de 3 luni cu medrol si ketoconazol, nu m-am mai ridicat din pat, nu am mai putut merge, am facut complicatii mari, pneumonie, pleurezie, am ajuns la timisoara unde am stat 7 luni in spital, abia m-am redresat dupa eforturi mari a dr. de la victor babes...am suferit cumplit, acum sunt in progres, dar merg la control in fiecare luna,. va multumesc pt raspunsurile de at..lui scarface si lui mr. nick, va doresc sanatate.
0
23-08-2011, ora 18:35
Salve!
Stimate dle Marian_30, acele puncte roşii sunt un efect advers al Medrolului. Vă rog să vă adresaţi medicului, care v-a prescris medicamentul, pentru a fi examinat şi pentru a vi se ajusta conduita medicală.
Însănătoşire grabnică!
_

Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
0
23-08-2011, ora 18:57
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Pandra, cu multă şi deosebită plăcere v-am oferit răspunsurile mele umile.
Îmi pare tare rău că aţi traversat momentele cumplite relatate pe scurt în mesajul dv. anterior, dar sunt sigur că suferinţa suportată a fost îngăduită de Dumnezeu în viaţa dv. pentru a vă ajuta la ceva.
Cumpăraţi-vă şi citiţi cartea Rostul pătimirilor; vă va ajuta enorm de mult să înţelegeţi de ce aţi suferit şi, poate, de ce mai suferiţi:
----------*
_

Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥

(*modificat de administrator)
0
25-08-2011, ora 10:20
pandra
Nu este medic/terapeut
pandra
va multumesc d-nul mr nick, pt cuv. frumoase, am sa citesc acea carte, insa de ce am patimit.spiritual vorbind, stiu de ce, dar mi-ar placea o confiemare:P, imi place sa cercetez, sa invat din greseli, doar ca omul doar zice, dar nu si face din pacate, mi-ar placea sa stam de vorba, pandraqueen.
0
30-08-2011, ora 20:15
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Pandra, citiţi acea carte; vă va schimba complet viaţa, credeţi-mă pe cuvânt!
Şi mie mi-ar plăcea să stăm de vorbă :)
Toate cele bune,
Nick
0
13-04-2012, ora 00:01
LauraManea
Nu este medic/terapeut
LauraManea
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu sarcoidoza sistemica si un medic de la spitalul Marius Nasta din Bucuresti mi-a prescris Medrol 16 mg pe zi, insa am auzit de numeroasele efecte adverse ale acestui medicament si nu as vrea sa incep sa-l iau pana nu ma asigur ca este absolut necesar. Ma puteti sfatui in legatura cu un alt tratament pentru aceasta boala?
Va multumesc anticipat!
0
14-04-2012, ora 19:28
pandra
Nu este medic/terapeut
pandra
la marius nasta erau sa ma omoare pe mine cu un tratament gresit plus ca d-na dr Tabacu, cea care ma trata, nici nu mi-a dat importanta cand o sunam sa-i spun ca analizele imi ieseau f rau si ca ma simt f rau, o indiferenta mare...si asta era sa ma coste viata, eu va recoman sa consultati si alti medici, pe mine m-au salvat cei de la Timisoara, de la Victor Babes, dr.Vancea., Insanatosire grabnica si fie ca invierea domnului sa va aduca impacare, lumina, sanatae, Paste Fericit alaturi dce cei dragi.
0
14-04-2012, ora 21:15
LauraManea
Nu este medic/terapeut
LauraManea
Multumesc mult pentru sfat. Ma puteti ajuta cu un contact al unui doctor bun pneumolog? Mi-as dori sa aflu si o a doua parere in cazul meu, pentru ca a incepe un astfel de tratament reprezinta un risc pentru sanatate pe care nu stiu daca trebuie sa mi-l asum. Dumneavoastra cum v-ati vindecat pana la urma? Cu ce medicamente? Multumesc si va doresc un Paste Fericit si plin de caldura!
0
19-05-2012, ora 01:53
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă LauraManea, personal, vă sugerez/recomand să mergeţi la un consult la dnul prof. dr. Ioan Paul Stoicescu (este medic primar pneumoftiziolog!). Dânsul activează în cadrul celor două instituţii medicale listate mai jos.
Clinica de Diagnostic Gral Medical
Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, Bucureşti (zona Dristor)
Tel. 021-323 00 00
şi
Centrul medical Sanador
Str. Dr. Dimitrie Sergiu nr. 26-28 Sector 1, Bucureşti (zona Piaţa Victoriei)
Tel. 021-9699
_

Ca şi fapt divers, problema suferinţei de orice natură, în lume, a îndurerat şi zbuciumat dintotdeauna conştiinţa omului, în profunzime, indiferent de condiţie socială, naţionalitate, religie, sex şi de alte particularităţi fizico-mentalo-psiho-spiritualo-civice. În ciuda progresului medicinei, bolnavii se înmulţesc şi, mai mult decât atât, apar boli noi, unele incurabile. 
Din păcate sau din fericire, pentru unii dintre noi, oamenii, viaţa de pe pământ pare a fi sau este doar o vale a plângerii, o suferinţă continuă. Dar de ce? Există o explicaţie! 
Cu răbdare şi în linişte, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa", pentru a înţelege mai multe cu privire la cauzele generale ale suferinţei şi la căile prin care se poate ameliora sau trata suferinţa, oricare ar fi ea: 
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html
Relaţia/Comuniunea dv. cu Dumnezeu trebuie întărită, în cazul în care există, trebuie refăcută, în cazul în care a existat şi nu mai există, sau trebuie iniţiată, în cazul în care nu a existat niciodată, pentru că în mod clar medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă! 
_

Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
09-07-2012, ora 14:27
ELENADUMIT
Nu este medic/terapeut
ELENADUMIT
Si pe mine ma trateaza domnul profesor Stoicescu!este un medic extraordinar!
0
14-03-2015, ora 20:21
Nikku11
Nu este medic/terapeut
Nikku11
Salut, acum o luna am venit acasa din internare la Alexandru Obregia, NP2, pentru pareza faciala.
Am stat acolo internat 3 saptamani..am avut in tratament medrol, si mi-au aparut pe fata, maini, spate, piept si putin pe burta si picioare, niste chestii asemanatoare cosurilor. Cele de pe corp(maini picioare etc) sau redus foarte mult (95%) dar celede pe fata mai sunt si acum, si chiar zilele trecute mi-au aparut si pe barba. Tin sa mentionez ca am 14 ani.
Acolo mi s-a spus ca de la medrol am facut acelea.
Marti (17 martie 2015) o sa ma duc la control, sa vad ce o sa imi zica d-na doctor, dar mai vreau si alte pareri pana atunci.
Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Încetinirea ritmului la vârstnici - un indiciu de demență
  •