Masea plombata innegrita :(
Buna ziua,
Acum 2 luni mi-am ``reparat`` doua masele. Ambelor le-au fost scoase nervii, tratate si plombate. Acum ma dor ambele, gingiile s-au inflamat si maselele s-au innegrit. Care ar fi cauza ? Vreau sa ma duc iarasi la acelasi doctor. Sa il schimb ? Multumesc.
Acum 2 luni mi-am ``reparat`` doua masele. Ambelor le-au fost scoase nervii, tratate si plombate. Acum ma dor ambele, gingiile s-au inflamat si maselele s-au innegrit. Care ar fi cauza ? Vreau sa ma duc iarasi la acelasi doctor. Sa il schimb ? Multumesc.
3 comentarii
Buna ziua, din păcate aici trebuie văzut în cabinet despre ce este vorba. Uneori după obturația de canal dinții își pot schimba culoarea și chiar puteți avea dureri când presati pe ei (de la pacient la pacient). Inflamatia gingivala insa nu este normala și trebuie verificata. Ar trebui sa faceti o radiografie la cei doi dintisori ca să vedem despre ce este vorba.
O zi buna!
O zi buna!
Buna ziua,
Mergeti la medicul care v-a tratat si spuneti-i ce va deranjeaza. E posibil ca plombele sa fie un pic mai inalte si provoace durere atunci cand strangeti dintii.
Un dinte care are nervul scos isi va schimba culoarea in timp, se va innegri.
Multa sanatate.
Mergeti la medicul care v-a tratat si spuneti-i ce va deranjeaza. E posibil ca plombele sa fie un pic mai inalte si provoace durere atunci cand strangeti dintii.
Un dinte care are nervul scos isi va schimba culoarea in timp, se va innegri.
Multa sanatate.
Va multumesc pt raspunsuri. Problema este ca ma doare si cand nu se ating dintii. Si gingiile sunt inflamate. O sa ma duc maine la stomatologul la care am fost. Sper sa fie ok si sa nu trebuiasca sa ii scot. O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dinte innegrit
- 3Dinte innegrit
- 3plomba definitiva portelan care s-a innegrit la scurt timp
- 1Incisiv central innegrit + poza
- 3Masea fara nerv cariata
- 3Alternativa provizorie pentru fateta incisiv superior
- 2Dinte lovit
- 1Dinte negru sub coroana
- 2Măsea înnegrită
Mai multe informații despre: dintele innegrit