markeri tumorali CA 125 de 83, 73. E vreun motiv de ingrijorare?
Am obtinut un rezultat la markeri tumorali CA 125 de 83, 73. E vreun motiv de ingrijorare? mentionez ca in urma cu 6 luni am fost operata de multiple chisturi mucinoase in cavitatea pelvina, extirparea anexei stangi, omentectomie, etc..
7 comentarii
marcherul nu este in limite normale, motiv pentru care ar trebui sa mergi la un control la medicul ginecolog, de preferinta la cel care te supravegheaza dupa interventie.a fost histerectomie???da mai multe detalii, varsta, tratament.
nu nu a fost histerectomie totala. a fost anexectomie stanga, omentectomie. examen extemporaneu, examen anatomopatologic - favorabil, formatiuni benigne. inainte de interventie CA125 - 72, dupa interventie 76, la 6 luni - 83. am 37 ani, un copil.
multumesc de raspuns !
multumesc de raspuns !
buna ziua, ma numesc Mariana am 38 de ani am primit rezultatul Markeli Tumorali CA125 (rezultat 12.20) (int.referinta 35U/ml METODA cmia ma puteti ajuta infrun fel la ce sa ma astept, cit de grav este va multumesc astept un raspuns
@marianabalea, markerul CA125, este in limite normale.ar trebui sa ne spuneti ce alta simptomatologie aveti, ce alte investigatii ati facut., altfel nu va putem da un sfat.multa sanatate si astept vesti.
va multumesc pentru raspuns, o sa revin cu toate investigatiile pe care leam facut, sunt sotul care a scris ori cum va multumesc din fuflet multa sanatate
eu am obtinut explicatii de la medic pentru valoarea ridicata a acestui marker. m-am linistit oarecum ptr ca nu e de la ce suspectam eu ( recidiva tumorilor ) ci de la endometrioza... pe care o si tratez hormonal.
Buna ziua! Am 37 de ani si am primit rezultat la buletinul de analize roma.as dori sa stiu interpretarea. Rezultatul este ca 125...5, 83 u/ml, he4.43, 69 pmol/l, pi.-2, 900091, roma.5, 2%. calcul ca 125...5, 83 u/ml (<35) (ser, eclia) he4...43, 69 pmol/l. valori biologice de referinta: premenopauza.<70 pmol/l, menopauza.<140 pmol/l.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2markeri tumorali - nodul testicular
- 78markeri tumorali
- 3sarcom sinovial
- 2marker tumoral Tg
- 8markeri tumorali
- 2markeri tumorali CA 15-3
- 2ce este markerul tumoral
- 3markerii tumorali negativi
- 0Markeri tumorali
- 2Analize markeri tumorali
- 1Markeri tumorali
- 3CA 125 peste 8000
- 1Interpretare markeri tumorali in raport cu intervalul de referinta
- 3CA-125 mărit e grav?
- 0Bună ziua, mi-a iesit 13, 01 U/ml si HE4 27, 37 pmol/L..siI roma a iesit 1, 9 este grav ?
- 0Marker Ca15-3
- 2Marcherul tumoral peste valorile normale
Mai multe informații despre: markerul tumoral