marker tumoral Tg
buna ziua!
as dori sa stiu daca valoarea unui marker tumoral, in cazul meu Tg, poate fi unfluentata de vreun virus: de exemplu o raceala, punga puroi masea, virusul varicela?!?!?
multumesc!
as dori sa stiu daca valoarea unui marker tumoral, in cazul meu Tg, poate fi unfluentata de vreun virus: de exemplu o raceala, punga puroi masea, virusul varicela?!?!?
multumesc!
2 comentarii
draga maria, mq tumoral reprezinta nr.de celule canceroase active din organism, asa ca in mod direct o infectie mare in organism poate influenta marirea lui pt ca imunitatea organismului scade organismul nu se mai poate apara la capacitate max. iar celulele se pot inmulti
multumesc de raspuns!
dar atunci, daca nu as avea nici o infectie, si tg=o...asta inseamna ca nu sunt celule canceroase?
adica, vreau sa zic...daca esti intr-o stare de sanatate buna, fara raceli, sau fara varicela si tg=o, iar daca esti racit sau ai varicela si tg=13.e relevant acest tg?!?!sau ar trebui repetat inainte si dupa tratarea virusilor!?!?
multumesc!
dar atunci, daca nu as avea nici o infectie, si tg=o...asta inseamna ca nu sunt celule canceroase?
adica, vreau sa zic...daca esti intr-o stare de sanatate buna, fara raceli, sau fara varicela si tg=o, iar daca esti racit sau ai varicela si tg=13.e relevant acest tg?!?!sau ar trebui repetat inainte si dupa tratarea virusilor!?!?
multumesc!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8markeri tumorali
- 3markeri tumorali
- 2ce este markerul tumoral
- 3marker tumoral
- 1Markeri tumorali CEA mariti inseamna cancer neaparat?
- 1Markeri tumorali cu valoare peste limita inseamna cancer de colon?
- 2Analize markeri tumorali
- 1Markeri tumorali
- 9Markeri tumorali adenocarcinom colo-rectal
- 2Interpretare markeri cancer CEA
- 5Cum interpretez markerul CEA?
- 3CA 125 peste 8000
- 2Rog interpretare rezultate Markeri tumorali... va multumesc
- 3CA-125 mărit e grav?
- 0Marker tumoral.
- 2CA 125 ??
- 2Marcherul tumoral peste valorile normale
- 0Marcherii tumorali, pancreas degenerat lipomatos