malformatie pavilion auricular stang si asimetrie faciala
Buna ziua. Am un baietel de 10 luni cu malformatie pavilion auricular stg. si asimetrie faciala tot pe partea stanga. Cand rade si plange se stramba gurita. Ni s-a recomandat un RMN in jurul varstei de 1 an. La un simplu consult ORL ni s-a spus ca aude si ca are canalul auditiv usor deviat. Am facut si consult cardiologic si inima este sanatoasa. Am fost si la un consult ortodontic, medicul a spus ca mandibula este bine dezvoltata, in schimb obrazul este mai putin dezvoltat pe partea stanga. Toate aceste consultatii au avut in final si o trimitere catre RMN.
Intrebarea este: In ce clinici din Romania se face reconstructia pavilionului auricular si ce se poate face pentru asimetria faciala (nu are pareza faciala) si daca pot sa sper ca copilul meu va avea o viata normala, nu as vrea ca aceste probleme estetice sa-i afecteze dezvoltarea fizica si sociala.
Intrebarea este: In ce clinici din Romania se face reconstructia pavilionului auricular si ce se poate face pentru asimetria faciala (nu are pareza faciala) si daca pot sa sper ca copilul meu va avea o viata normala, nu as vrea ca aceste probleme estetice sa-i afecteze dezvoltarea fizica si sociala.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: