Chist frunte copil de 5 ani

Buna ziua.Am.un copil de 5 ani..in noiembrie a aparut in frunte..spre tample ceva ca un bob de orez.Apoi a aparut inca un bumb..la un cm distanta de celalat.Se simtea ca un oscior...am fost cu el in decembrie la ecografie..si scria ceva de genu..mic chist submesioseal( daca am citit bine), , nevasculatizat, fara semne...Problema e ca de atunci chistul se modifica in fiecare zi..avea activitate..aparea alta dunga..alt bumb..toate in zona aceeea.Apoi s- a micit si cat de cat s- a stabilizat( din ianuarie)
dar tot se vad niste contururi
daca ma uit atenta.si doar asa in...penumbraSi se simt la mana.Nu il doare..nu e rosu..nu pot sa inteleg ce este.Nu mai are forma initiala..sunt..
ca si oasele capului..doar ca in partea cealalata nu e asa.Mentionez el.are si o pile ff subtire la tample..toate venele i se vad.Tot pe partea aceea a avut capul spart acum.doi.ani...
Doar ca un pic mai sus..chiar la radacina parului.Din fercire lovitura nu a necesitat cusatura..doar un plasture care a strans acolo.Copilul are o stare generala f buna.Multumesc si astept un raspuns.
dar tot se vad niste contururi
daca ma uit atenta.si doar asa in...penumbraSi se simt la mana.Nu il doare..nu e rosu..nu pot sa inteleg ce este.Nu mai are forma initiala..sunt..
ca si oasele capului..doar ca in partea cealalata nu e asa.Mentionez el.are si o pile ff subtire la tample..toate venele i se vad.Tot pe partea aceea a avut capul spart acum.doi.ani...
Doar ca un pic mai sus..chiar la radacina parului.Din fercire lovitura nu a necesitat cusatura..doar un plasture care a strans acolo.Copilul are o stare generala f buna.Multumesc si astept un raspuns.
1 comentarii

Am trimis un subiect de o saptamana si.nu am.primit nici un raspuns.Va rog din suflet astept un raspuns cat mai curand.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: