ma sufoc
buna, am un nod in gat, si am fost la medic si mia dat trimitre sa fac radiologie cu bariu, acolo mia gasit un diverticol in esofag, un fel de punga de 2 cm, , , ma diagnosticat cu, , diverticol esofagian, , a spus ca nu e cazul de opertaie, mi-a dat sa fac un tratament cu, OMEZ, o luna
-dar eu nu pot sa inteleg doctorul de la radiologie a spus ca numai chirurgical se poate rezolva, dar momentan nu e cazul de operatie, iar doctorul de la interne mi-a dat un tratament
-cum sa nu fie cazul, acea punga a aparut prin dilatarea esofagului, si sa format un feliu de buzunar, si atunci cand inghit alimentele intra in acel buzunar si de acolo merg in stomag, , , dar ma gandesc ca acel buzunar in ultimul timp ramane plin cu alimente, , si aceste alimente dupa un timp intra in putrefactie, si pot sa fac o infectie, , si mai tarziu doamne fereste cancer esofagian,
Va rog multcum pot sa evit asa ceva sa nu ajung la alte complicatii?
-Ce as putea ca consum sa nu se depoziteze in acea punga
-De a nu se infecta
-Este grava aceasta boala?
-Mai am mult de trait?
VA MULTUMESC MULT, , cu respect Mihai
-dar eu nu pot sa inteleg doctorul de la radiologie a spus ca numai chirurgical se poate rezolva, dar momentan nu e cazul de operatie, iar doctorul de la interne mi-a dat un tratament
-cum sa nu fie cazul, acea punga a aparut prin dilatarea esofagului, si sa format un feliu de buzunar, si atunci cand inghit alimentele intra in acel buzunar si de acolo merg in stomag, , , dar ma gandesc ca acel buzunar in ultimul timp ramane plin cu alimente, , si aceste alimente dupa un timp intra in putrefactie, si pot sa fac o infectie, , si mai tarziu doamne fereste cancer esofagian,
Va rog multcum pot sa evit asa ceva sa nu ajung la alte complicatii?
-Ce as putea ca consum sa nu se depoziteze in acea punga
-De a nu se infecta
-Este grava aceasta boala?
-Mai am mult de trait?
VA MULTUMESC MULT, , cu respect Mihai
1 comentarii
Bună seara! Ar trebui corectat chirurgical. Orice aliment va ajunge și în diverticul. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii
- 2Interpretare raza plamani
- 3Interpretare radiografie plamani
- 2Interpretare ct toracic
- 2Rog verificare CT toracic
- 2Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
- 1Pneumologie - ma doare in spate sus pe langa omoplati, cateodata vine durerea din fata