ma simt singur !
4 comentarii
Singuratatea nu este o boala dar poate fi suficient de dureroasa incat sa fie solicitat un tratament.
Atentie - a te simti singur poate fi un simptom al unei tulburari!
Atentie - a te simti singur poate fi un simptom al unei tulburari!
Dar niciodata nu esti singur. Oricare dintre noi mai avem senzatia ca suntem singuri si ca nimeni nu ne iubeste. Este normal, insa nu ar trebui pentru ca nu este asa. Poate ca este doar o perioada, stai linistit, va trece.
Si eu acum ceva timp ma simteam asa, dar am incercat sa schimb asta. Fa saptamana aceasta niste lucruri care sa te scoata din monotonie
Si eu acum ceva timp ma simteam asa, dar am incercat sa schimb asta. Fa saptamana aceasta niste lucruri care sa te scoata din monotonie
O boala este sa fii singur in camera si sa simti ca NU esti singur. :)
Lasand gluma deoparte, cu totii avem asemenea experiente din cand in cand. Poate nu ar strica sa vorbesti despre asta cu un prieten, psihoterapeut sau duhovnic.
Lasand gluma deoparte, cu totii avem asemenea experiente din cand in cand. Poate nu ar strica sa vorbesti despre asta cu un prieten, psihoterapeut sau duhovnic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48Singur de Craciun
- 1Ma simt singur
- 16noi NU suntem bolnavi. suntem un pic MÂHNIŢI că nu ne-am găsit perechea
- 5singur in lume!! foarte rau ma simt!
- 3Mari probleme. Singur. Bolnav trist
- 4Singur, trist, bolnav
- 24Sunt singur si nu am viata sociala deloc, nu am prieteni, ma simt trist si melancolic
- 4Fobie sociala si singuratate
- 0Sufăr de singurătate
- 4Depresie/ singuratate
- 10Tulburari de comportament și anxietate
- 2Cum sa îmi fac prieteni și sa scap de tristețea care o simt.
Mai multe informații despre: singuratatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: