ma doare cotul...ce sa fac?
Buna ziua, am 36 de ani si de vreo luna si ceva ma doare in interiorul cotului. Atunci cand nu ma doare cotul...ma dor articulatiile de la incheietura mainii si am impresia ca am temperatura tot timpul acolo. Daca tin mana in sus (la piept)...in momentul in care o indrept, am niste dureri groaznice. Am consultat un medic, doar verbal, si m-a intrebat daca am avut dureri in gat in ultima vreme. si da, am fost racita in urma cu cateva luni si am avut o durere de nesuportat in gat, niciodata nu am avut asa durere. Ma dor articulatiile, de fapt toata zona cotului si interior si exterior. Am folosit unguente dar degeaba...stie cineva ce se intampla? Va multumesc mult!
2 comentarii
O sugestie: ar fi bine sa consultati un medic reumatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament; afectarea articulatiilor, inclusiv a articulatiei cotului(simptomatologia dumneavoastra este sugestiva pentru sinovita cotului) apare in poliartrita reumatoida;sunt necesare investigatii specifice( initial HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, sistemul complement, electroforeza proteinelor, factor reumatoid, ASLO, anticorpi antinucleari, HLA-B27) Numai bine
Multumesc Elina, deja am facut ASLO, astept rezultatul...sper sa ajung sa le fac si pe celelalte. Cat despre medici.fiecare are parerea lui. Voi efectua analizele pe care mi le-ai recomandat, cu plata si la cererea mea...sper sa descopar raspunsul. Multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 3durere cu umflatura la cot
- 8neuropatie cubitala cronica severa prin leziune cot
- 7durere in cot - piederea fortei in mana dreapta
- 26dureri la cot
- 7Ma doare cotul
- 5durere in cot in urma unei cazaturi
- 26dureri la mana dreapta
- 2Dureri de cot
- 5Proteza de cot!
- 1durere de cot
- 0Dureri la cot
- 5Problema la coate
- 0Probleme la cot
- 0Contuzie cot drept
- 2Durere de cot
- 2Sotului meu ii curge un lichid galben din cot.
- 2Fractura cap radial
- 1Umflatura după operatie
- 1Nu îmi pot mișca complet brațul
Mai multe informații despre: Cotul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: