ma doare cotul...ce sa fac?

09-07-2008
popescu daniela
Nu este medic/terapeut
popescu daniela
Buna ziua, am 36 de ani si de vreo luna si ceva ma doare in interiorul cotului. Atunci cand nu ma doare cotul...ma dor articulatiile de la incheietura mainii si am impresia ca am temperatura tot timpul acolo. Daca tin mana in sus (la piept)...in momentul in care o indrept, am niste dureri groaznice. Am consultat un medic, doar verbal, si m-a intrebat daca am avut dureri in gat in ultima vreme. si da, am fost racita in urma cu cateva luni si am avut o durere de nesuportat in gat, niciodata nu am avut asa durere. Ma dor articulatiile, de fapt toata zona cotului si interior si exterior. Am folosit unguente dar degeaba...stie cineva ce se intampla? Va multumesc mult!
2 comentarii
0
10-07-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
O sugestie: ar fi bine sa consultati un medic reumatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament; afectarea articulatiilor, inclusiv a articulatiei cotului(simptomatologia dumneavoastra este sugestiva pentru sinovita cotului) apare in poliartrita reumatoida;sunt necesare investigatii specifice( initial HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, sistemul complement, electroforeza proteinelor, factor reumatoid, ASLO, anticorpi antinucleari, HLA-B27) Numai bine
0
23-07-2008, ora 00:00
popescu daniela
Nu este medic/terapeut
popescu daniela
Multumesc Elina, deja am facut ASLO, astept rezultatul...sper sa ajung sa le fac si pe celelalte. Cat despre medici.fiecare are parerea lui. Voi efectua analizele pe care mi le-ai recomandat, cu plata si la cererea mea...sper sa descopar raspunsul. Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cotul jucatorului de tenis - primul ajutor
  •