M am stricat la stomac de o săptămâna
Buna ziua!Am 26 de ani am mers sa mi fac analizele de sange, iar acolo mi a depistat o infecție urinară si mi-a dat tratament 7 zile Tavanic dimineața si apoi la 8 ore si Linex dimineața doar.Dupa ce am urmat tratamentul acesta timp de 6 zile pentru ca a șaptea nu l am Mao mult m am stricat la stomac si de aceea am considerat ca nu este ok sa l mai iau doar ca deja l am luat 6 zile.Inainte nu avem nici o problema pana sa i au acest nenorocit de antibiotic iesiam normal la toaleta, iar cam din 5 zi de când am luat antibioticul asta m am stricat la stomac si nu mai pot sa mi revin.M am dus din nou la medicul acesta si i am povestit ce am patit si mi a zis ca probabil sunt eu prea sensibilă si mi a dat probicol o pastila pe zi dar eu am luat una dimineața si una după amiaza si mai mi a dat niște pliculețe smecta mi-a zis sa beau 1 pliculeț pe zi chiar doua plus imodium la nevoie plus furazolidon la nevoie.Probicol mi a zis sa i au 20 de zile si smecta 3-5 zile si mi a zis sa mănânc orez si pâine prăjită si pipet la grătar si multă apa si ceai de menta.Ideea e ca parca fac toate astea degeaba de săptămâna trecută de miercuri pana azi sunt la fel.Probicolul si smecta am început sa le i au de luni, dar nu este nici o schimbare..O zi a fost mai moale in rest apa..specific ca nu ies des ies doar dimineața si după a doua zi dimineața dar când ies este apa zici ca nici nu mănânc.Ideea e ca ma doare stomacul mâncând numai orez si pâine prăjită si o banana dimineața unde eu mâncam normal înainte si nu știu ce sa mai fac.Deja îmi fac tot feleul de gânduri ca poate am ceva dar cum înainte nu aveam nimic nimic si după ce am luat acest antibiotic ma distrus. Ce sa fac?Fac eu ceva greșit ? Beau prea multă apa sa beau mai putina ? Nu fac ce trebuie ? Ce îmi recomandați ?
1 comentarii
Cel mai bun lucru ar fi să faceți un consult la un medic gastroenterolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Antibiotice si ciclu menstrual
- 1Durere si arsuri la stomac dupa antibiotic
- 3La Augumentin este necesara protecție pentru stomac? (nexium, controloc.. etc)
- 3Copil 5 ani - atac de panica sau reactie adversa
- 1Rezistenta antibiotice
- 0Efecte adverse testare antibiotic
- 0puternica reactie adversa la antibiotic. Nu ma prea lasa durerea de stomac
- 0Am coroidoza miopica si glaucom. Tavanic imi afecteaza vederea?
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 1Secretie mucus gelatinos
Mai multe informații despre: efectele negative ale antibioticelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: