Lovitură în testicul
In urma cu jumătate de an am primit o lovitură puternică cu o piatra in testiculul drept. După lovitura am avut dureri și greata o zi întreagă dar după durerile și greata au dispărut. Nu am avut vânătăi pe testicule sau pe scrot. Dar ieri am pipăit testiculul și am observat că pe testiculul meu cam in zona in care m-am lovit este o umflatura chiar în testicul sa zic așa care se simte ca o pietricica când apăs pe testicul și îl palpez. Îmi puteți răspunde la niste întrebări (cei care știu cam ce este) :
E de la lovitura aceasta umflatura tare cam cat un bob de grau?
Va trece de la sine?
Ce sa aplic pe scrot să dispară această umflatura? (Am aplicat până în prezent crema de galbenele, deodorant, crema de Aloe Vera, nivea).
Se poate sa fie o tumoră canceroasa? Vă rog să răspundeți fiindca sunt speriat. Am doar 16 @ni și mai vreau să trăiesc.
E de la lovitura aceasta umflatura tare cam cat un bob de grau?
Va trece de la sine?
Ce sa aplic pe scrot să dispară această umflatura? (Am aplicat până în prezent crema de galbenele, deodorant, crema de Aloe Vera, nivea).
Se poate sa fie o tumoră canceroasa? Vă rog să răspundeți fiindca sunt speriat. Am doar 16 @ni și mai vreau să trăiesc.
1 comentarii
Ce înseamnă după o lovitura în coi din urmă cu 6 luni mi-a apărut o umflatura mica și tare in testicul pe partea stângă a testiculului drept exact langa epididim. Vă rog ajutati-ma. Daca dau cu mana pe testicul fara sa apăs nu simt nimic dar daca apăs simt umflatura. Nu mai pot ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4După o lovitura în testicul s-a îngroșat o vena pe el
- 0Vena care se umfla pe testiculul drept.
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 4In urma cu 6 luni am primit o lovitură în testicul cu o piatra
Mai multe informații despre: lovitura testicule
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: