In urma cu 6 luni am primit o lovitură în testicul cu o piatra
Ieri am observat că pe testiculul meu drept in partea stângă undeva sus pe testicul am un nodul cat un bob de orez prins chiar din testicul. Acest nodul îl simt doar daca apăs pe testicul, atunci îl simt că rămâne mai tare. Poate fi ceva normal? Nu este apendicele testicular pentru că pe ăla îl am sus langa epididim. Am doar 16 ani. Vă rog să mă ajutați. Poate fi tumoră testiculara cat un bob de orez?
4 comentarii
Mai Ionut ti-am spus sa nu mai stai cu mina in chiloti, ne-ai inebunit cu testiculile tale , cum poti tu sa vezi(simti) un bob de orez si sa crezi ca ai cancer, asa e normal sa ai, toti avem mici noduli acolo, te rog linisteste-te, nu ai cancer dintr-o lovitura, ( ce s-ar face boxiorii ) dar intelege odata nu-ti mai pipaii fuduliile cred ca acum trebue sa fi mindru ca ai crescut mare nu sa plingi ca s-ar putea sa ai cancer la virsta asta.
Din contră eu cred că am cancer și plâng mereu. Nu vreau sa am asta. Dumnezeu să nu îmi de-a cancer. Dumneavoastră aveți așa un nodul mic cat o boaba de orez undeva în testiculul dumneavoastră? Lamine nu e pe testicul. Această umflatura e prinsa cumva cum ar fi o bășică cum se face la mana. Se simte ca o pietricica.
Mai copile, cum sa te fac sa nu mai crezi asta, orice boala in organism iti da niste semne, eu la 26 de ani am avut cancer, am fost operat si acum dupa 40 de ani stau sa te conving pe tine ca nu e posibil sa ai ce cezi tu. Mie mi-a dat mlte semne atunci si nu stiam ce inseamna, am mers la medic si sa rezolvat. Ce mai vrei sa-ti spun ca sa te conving, ori ce as zice tu nu crezi, tu ai o problema, nu intre picoare ci mai sus.
Nu voi mai raspunde, de fapt sunt singurul care te baga in seama.
Nu voi mai raspunde, de fapt sunt singurul care te baga in seama.
Apreciez că îmi răspunzi și mai vreau sa te întreb ceva D-voastră ați avut cancer testicular?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4După o lovitura în testicul s-a îngroșat o vena pe el
- 0Vena care se umfla pe testiculul drept.
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 1Lovitură în testicul
Mai multe informații despre: lovitura testicule
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: