Ajutor! Lovitura bărbie, comotie? Ajutor urgent va rog!

03-06-2019
Abcabc123
Nu este medic/terapeut
Abcabc123
Buna ziua.Am 19 ani. Am fost lovita cu pumnul in barbie, astazi la approximativ ora 12 la pranz. am avut o durere in intreg capul aproximativ un minut, nu am lesinat, nu mi-am pierdut cunostiinta, nu am vomitat, stiu momentul loviturii. Raspund, comunic, m-am testat chiar si spunand alfabetul, am numarat pana la aproape 100, doar sa ma verific, totul bine, am scris si in engleza.Nu ma doare capul, doar ca din cand in cand spare o durere in spate la baza capului, tine approximativ 3 secunde si daca ridic din sprancene sau imi misc pielea capului parca as simti acolo in spate si deasupra urechii ceva greu, dar foaaarte vag, se poate sa am umflatura pe creier? Avand anxietate mi-am facut tot felul de scenarii, am citit pe net despre comotii, vanatai si umflaturi pe creier, Doamne fereste...
Mai am dureri si pe gat spre mana la fel de scurte, dar probabil din cauze pozitiei in care dorm. Gatul il simt putin incordat din cauza ca acum sunt axioasa din cauza problemei
As avea cateva intrebari.
1. Sa ma ingrijorez?
2. Am nevoie de consult urgent?
3. Ce simptome ar trebui sa ma ingrijoreze?
4. Am citit pe net in unele locuri ca e periculos somnul daca ai o comotie, ce sa fac?
5. Simptomele mele se incadreaza in comotie/contuzie pe creier? Umflatura pe creier? Cheag?
Tin sa precizez din nou ca inafara de durerile mentionate nu am altele. Cred ca anxietatea amplifica totul.
Tin sa mai precizez ca imi e somn, dar din cauza ca am dormit doar vreo ora in ultimele 24 de h. Durerile acelea scurte sunt la baza capului si pe gat, mai am si de obicei dar nu stiu daca acelasi fel. Prezint o urgenta medicala sau doar anxietatea ma face sa ma ingrijorez? Lovitura s-a produs acum 6 ore
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lovitura la cap - ghid (ce să faci, evaluare gravitate)
  • Lovirea mingii cu capul din fotbalul profesionist - afectează cognitiv
  • Cercetătorii au inversat amnezia cauzată de leziuni repetate la nivelul capului la șoareci
  • Lovirea mingii cu capul la fotbal poate produce leziuni cerebrale permanente
  • Efectele pe termen lung ale loviturilor repetate la cap în rândul sportivilor: un nou studiu
  •