litiaza renala bilaterala, coraliforma
Buna ziua,
sotul meu sufera de mai bine de 10 ani de litiaza renala bilaterala, coraliforma, avand la activ peste 13 operatii laparoscopice la "inaintata" varsta de 34 de ani.In urma ultimelor analize i-au iesit leucocitele cu mult peste limita admisa.Ideea este ca la antibiograma, i-a iesit ca infectia este rezistenta la toate antibioticele.Ce se poate face in acest caz??
In speranta unui raspuns inbucurator, va multumesc anticipat.
sotul meu sufera de mai bine de 10 ani de litiaza renala bilaterala, coraliforma, avand la activ peste 13 operatii laparoscopice la "inaintata" varsta de 34 de ani.In urma ultimelor analize i-au iesit leucocitele cu mult peste limita admisa.Ideea este ca la antibiograma, i-a iesit ca infectia este rezistenta la toate antibioticele.Ce se poate face in acest caz??
In speranta unui raspuns inbucurator, va multumesc anticipat.
1 comentarii
Aloe Vera Gel 100 ml / zi
Aloe Blossom Herbal tea 2 L / zi
-propolis 3tb / zi
-fields of greens 6 tb/ zi
Cu aceste produse naturiste mama mea s-a tratat de aceeasi boala cand nu mai credeam ca vom gasi o rezolvar.Sunt produse 100% naturiste. -
Aloe Blossom Herbal tea 2 L / zi
-propolis 3tb / zi
-fields of greens 6 tb/ zi
Cu aceste produse naturiste mama mea s-a tratat de aceeasi boala cand nu mai credeam ca vom gasi o rezolvar.Sunt produse 100% naturiste. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
- 9Umflatura in zona rinichiului stang