Lipsa molari+premolari

08-05-2021
annymariiia
Nu este medic/terapeut
annymariiia
Bună ziua. Datorită amânării vizitelor la dentist (din diverse motive, mai ales financiare) am ramas lipsă de molari și premolari. În stânga sus și jos și dreapta jos am lipsa câte un molar și premolari iar în dreapta sus lipsește un molar. Care este cea mai bună metodă de a acoperi spațiile? În afară de implanturi, fiindcă costă f mult unul și nu-mi permit. Mulțumesc anticipat pt răspuns!
1 comentarii
0
08-05-2021, ora 18:24
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, trebuie bine analizata situatia. Posibil niste proteze mobilizabile, puntile dentare sunt cam lungi pentru zonele de edentatie intinsa ( 1 molar si 2 premolari lipsa). Se pot pune niste mentinatoare de spatiu pana luati o decizie, dintii migreaza si complica situatia intre timp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: edentatia partiala

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Edentația parțială la vârstnici: factor predictiv al declinului cognitiv?
  •