Lipomul doare la atingere? As dori un raspuns avizat.
Mentionez ca acum 3 saptamani am observat pe mana deasupra cotului cumva pe partea interioara o mica umflatura sub piele, de consistenta moale dar care ma jena cumva la anumite atingeri. Am fost la medic generalist, dermatolog si chirurg si mi-au spus ca intr-adevar este un lipom. Dr chirurg mi-a spus sa il las in pace ca nu e cazul sa il operez ca e mic. Ce nu imi da pace este faptul ca ma doare totusi la atingere.As dori sa imi spuneti daca totusi e normal si daca pot sta linistita in aceasta privinta.Va spun sincer ca aproape am facut o depresie din aceasta cauza. Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
4 comentarii
De regula lipoamele nu dor. Faceti o echografie de parti moi pentru inceput. Data fiind localizarea aproape de o articulatie si nervul ulnar, este recomandat sa-l scoateti indiferent de marime.
Bunaziua, am fost la un alt doctor chirurg si am cerut sa fac o ecografie de parti moi la indicatia Dvs. Am fost la Fundeni si mi-au spus ca este un chist care nu are aspect tumoral si ca este foarte posibil sa fi solicitat zona (intr-adevar eu mergeam frecvent la sala si faceam exercitii cu greutati) ceea ce va dati seama ca m-a linistit foarte mult. Mi-a spus ca ar fi indicat sa dau cu o crema antiinflamatoare si momentan sa nu mai fac efort. Credeti ca e posibil sa se retraga in timp? Va multumesc inca o data pentru sfat si astept raspunsul Dvs.
Faceti o pauza si vedeti ce se intampla.
Daca nu se retrage, consultati un alt chirurg (chirurgia mainii).
Numai bine!
Daca nu se retrage, consultati un alt chirurg (chirurgia mainii).
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lipomi
- 2tratament impotriva lipomilor fara interventii chirurgicale
- 2vopseaua de par poate afecta lipomul daca exista pe tesutul capului?Va rog raspuns urgent
- 4Exista vreo dieta care sa asigure dimunuarea lipoamelor?
- 4lipom, sa-l operez sau nu ?
- 2lipomul trebuie obligatoriu operat?
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 3de vreo 3 ani mi-a aparut in cap ceva ca o besica de marimea unui graunte
- 9lipom?
- 0Lipomul
- 6lipoma (neck mass)
- 86Lipoamele se pot inmulti daca elimin una?
- 4lipom de care nu mai scap
- 3Lipom axial drept
- 1ginecologie
- 3Lipoame de grasime pe laba piciorului
- 2Lipoame de grăsime
- 5Genunchi cu probleme
- 1Operatie lipom de grasime
Mai multe informații despre: Lipomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: